η-πινακίδα-στην-συγγρού-που-παραλίγο-ν-608971
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.03.2019 | 16:51

Η πινακίδα στην Συγγρού που παραλίγο να προκαλέσει ατυχήματα (φωτο)

Άνοιξε λίγο μετά τις 4 το ρεύμα ανόδου αλλά θα χρειαστεί ώρα για να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία. Το μποτιλιάρισμα ξεκινούσε από πολύ χαμηλά. Μπλοκαρισμένοι και οι γύρω δρόμοι. Δείτε φωτογραφίες από την πινακίδα που παραλίγο να προκαλέσει ατυχήματα.

Μια πινακίδα που μπορεί να έπεφτε από λεπτό προς λεπτό μέσα στην μέση της λεωφόρου Συγγρού, σήμανε συναγερμό στις αρχές. Ο δρόμος έκλεισε στο ρεύμα ανόδου προκειμένου να μην γίνει ατύχημα.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και φτάνουν και τα 9 μποφόρ ξεκόλλησαν τμήματα της πινακίδας τα οποία ήταν έτοιμα να πέσουν στον δρόμο την ώρα που την λεωφόρο Συγγρού διασχίζουν χιλιάδες αυτοκίνητα. Η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού και έκανε εκτροπή κυκλοφορίας από την οδό Κράτητος στο ύψος του Άγιου Σώστη. Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς μεγάλη αφού έπρεπε μέσα από τα στενά να καταφέρουν να βγουν σε κάποιο σημείο της Συγγρού και να συνεχίσουν την διαδρομή τους. Τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα χαμηλά στην άνοδο της Συγγρού και οι οδηγοί σε απελπισία. Και για κάποιους δεν υπήρχε δρόμος διαφυγής. Η άνοδος της λεωφόρου Συγγρού άνοιξε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Δείτε φωτογραφίες από το μποτιλιάρισμα και από το σημείο με την πινακίδα