η-παραγγελία-που-έγινε-viral-202592
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.06.2022 | 15:53

Η παραγγελία που έγινε viral

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο μία παραγγελία που έλαβε ένα σουβλατζίδικο.

Η φωτογραφία ανέβηκε στην σελίδα “Διανομείς της Ελλάδας” στο Facebook. Η παραγγελία έγινε στις 4 Ιουνίου μέσω πλατφόρμας online παραγγελιών και αφορούσε σε μία σκεπαστή με καλαμάκια κοτόπουλο. Το συνολικό κόστος ήταν 12 ευρώ, ωστόσο από που προκάλεσε εντύπωση ήταν το σχόλιο που συνόδευε την παραγγελία.

“Καλησπέρα σας. Ρωτήστε τον υπεύθυνο του καταστήματος αν μπορώ να φέρω τα χρήματα αύριο” είχε γράψει ο άνθρωπος που παρήγγειλε τη σκεπαστή.

Όπως είναι λογικό κάτω από την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Facebook έγινε χαμός από σχόλια. Οι χρήστες έχουν διχαστεί. Αρκετοί το αντιμετωπίζουν με χιούμορ, άλλοι όμως σημειώνουν πως λόγω της ακρίβειας κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε να φάνε και πως δεν είναι σωστό να διακωμωδούν τέτοιες καταστάσεις.

Ορισμένοι γράφουν πως αν δεν έχεις χρήματα, δεν παραγγέλνεις απ’ έξω, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως το “τεφτέρι” είναι σύνηθες στην επαρχία, να γίνεται δηλαδή μία παραγγελία και ο πελάτης να περνάει αργότερα από το μαγαζί και να πληρώνει.

σουβλάκι