η-νέα-εφημερίδα-του-φουρθιώτη-για-τα-άσ-883009
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.03.2021 | 09:43

Η νέα εφημερίδα του Φουρθιώτη για τα άστρα του Κυριάκου και της Μαρέβας

Μία νέα εφημερίδα κοσμεί από χθες τον χώρο του έντυπου Τύπου στην Ελλάδα, είναι τα «αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη με την υπογραφή, όπως αναφέρει, της Νανάς Παλαιτσάκη.

Υποστηρίζει την κυβέρνηση καθώς φαίνεται αλλά αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στις υπηρεσίες, που προσφέρει στη σωστή ενημέρωση.

Δεν είναι πλούσια η εφημερίδα, μόλις 16 σελίδες, αλλά 16 σελίδες μεστές από ύλη. Κοστίζει 1 ευρώ. Εκδότρια παρουσιάζεται μία κυρία που λέγεται Natia Lagvilava και υποψιάζομαι πως πάντα θα ήθελε να εκδώσει εφημερίδα στη χώρα μας!

 Στη σελίδα 2 το κύριο άρθρο υπογράφει ο Μένιος Φουρθιώτης και αφορά την ατομική ευθύνη μας. Καλά μας τα ψέλνει ο Μένιος. Δίπλα γράφουν για την επικίνδυνη ελαφρότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Δύο φορές σωστό.

Στις επόμενες σελίδες τα ρεπορτάζ και οι συνεντεύξεις είναι όλα φιλοκυβερνητικά. Τι καλά έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης στο μεταναστευτικό, την αγορά εργασίας, την υγεία, τη δημόσια τάξη κ.ο.κ. Τα βλέπετε στις φωτογραφίες, βλέπετε τους τίτλους.

Φιλοξενεί και συνέντευξη από τη Σοφία Βούλτεψη, «σαλόνι», δισέλιδη παρακαλώ. Επιτυχία της κ. Βούλτεψη φυσικά.

Στην προτελευταία σελίδα δεν έχει άστρα όποια και όποια, αλλά τα άστρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι! Δεν είμαστε για να χάνουμε χρόνο προφανώς.

Εύχομαι μακροημέρευση στα «αποκαλυπτικά». Ηδη μία ανησυχία στις εφημερίδες του συντηρητικού χώρου γίνεται φανερή. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λέει πως σήμερα στην «Καθημερινή» κάλεσαν έκτακτη σύσκεψη. Δεν ξέρω αν είναι για τα «αποκαλυπτικά», προσωπικά δεν το αποκλείω.

πηγή: efsyn.grdept