εντυπωσιακή-εμφάνιση-από-την-μαρίνα-π-930743
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.08.2021 | 09:42

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Μαρίνα Πατούλη στην Επίδαυρο (φωτο)

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην Επίδαυρο και στο Αρχαίο Θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση “Προμηθέας Δεσμώτης” με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου. Η κ. Πατούλη ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, την οποία συνόδευσε με μία λεζάντα που έγραφε:

“«Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου:

ένας ύμνος στις αξίες του Ανθρωπισμού, την αγάπη κ την προσφορά στον Άνθρωπο που ανατρέπει την κάθε μορφής εξουσία κ την αυθαιρεσία της ηγεσίας. Ο Προμηθέας το αρχέτυπο του επαναστάτη ενάντια στο δεσποτισμό αναδεικνύεται ως σύγχρονος ευεργέτης του Ανθρώπου προσφέροντας του τα δώρα της Λογικής, της Τέχνης κ του Πολιτισμού ως αντίδοτο στη χειραγώγηση από τη Βία, το Κράτος κ την Εξουσία που καταδυναστεύουν την ανθρώπινη ύπαρξη κ ευτυχία.

«Το μέλλον δεν ανήκει στη Βία ούτε στην Εξουσία. Ανήκει στη Λογική». Η αλήθεια του Προμηθέα έχει διαχρονική αξία κ επικαιρότητα: Αν η εξουσία δεν μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του Ανθρώπου,τότε χαθήκαμε,όπως εύστοχα σημειώνει ο κορυφαίος ενσαρκωτης του Προμηθέα,Γιαννης Στανκογλου!

«Όσους τυράννους δεν βρει το μαχαίρι, θα τους συνθλίψει η θλίψη…»Poreia Theatre / θέατρο Πορεία ΔηΠεΘε Κρήτης Σκηνοθεσία Aris Biniaris

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!”

Η δημοσίευση της: