Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Μαρίνα Πατούλη στην Επίδαυρο (φωτο)

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην Επίδαυρο και στο Αρχαίο Θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου. Η κ. Πατούλη ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, την οποία συνόδευσε με μία λεζάντα που έγραφε:

««Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου:
ένας ύμνος στις αξίες του Ανθρωπισμού, την αγάπη κ την προσφορά στον Άνθρωπο που ανατρέπει την κάθε μορφής εξουσία κ την αυθαιρεσία της ηγεσίας. Ο Προμηθέας το αρχέτυπο του επαναστάτη ενάντια στο δεσποτισμό αναδεικνύεται ως σύγχρονος ευεργέτης του Ανθρώπου προσφέροντας του τα δώρα της Λογικής, της Τέχνης κ του Πολιτισμού ως αντίδοτο στη χειραγώγηση από τη Βία, το Κράτος κ την Εξουσία που καταδυναστεύουν την ανθρώπινη ύπαρξη κ ευτυχία.
«Το μέλλον δεν ανήκει στη Βία ούτε στην Εξουσία. Ανήκει στη Λογική». Η αλήθεια του Προμηθέα έχει διαχρονική αξία κ επικαιρότητα: Αν η εξουσία δεν μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του Ανθρώπου,τότε χαθήκαμε,όπως εύστοχα σημειώνει ο κορυφαίος ενσαρκωτης του Προμηθέα,Γιαννης Στανκογλου!
«Όσους τυράννους δεν βρει το μαχαίρι, θα τους συνθλίψει η θλίψη…»Poreia Theatre / θέατρο Πορεία ΔηΠεΘε Κρήτης Σκηνοθεσία Aris Biniaris
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!»

Η δημοσίευση της: 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]