η-κορακάκη-προειδοποιεί-για-ψεύτικο-λ-98506
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.08.2016 | 19:00

Η Κορακάκη προειδοποιεί για ψεύτικο λογαριασμό στο twitter με το όνομα της

Κάποιος ή κάποιοι δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό στο twitter, ο οποίος εμφανιζόταν να ανήκει στη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη.

Ψεύτικος ο λογαριασμός στο twitter και συνεπώς η “απάντηση της Άννας” στον πρωθυπουργό, ενημερώνει η Άννα Κορακάκη, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ενώ με νεότερη ανάρτηση προειδοποιεί για «ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του», εάν δεν διαγράψει άμεσα τον ψεύτικο λογαριασμό στο twitter.

Συγκεκριμένα στον λογαριασμό της https://www.facebook.com/Anna-Korakaki-261596670709511/?fref=ts γράφει: «Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την “απάντηση της Άννας” στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας. Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της. Η Άννα και ο προπονητής της Τάσος, σήμερα ξεκινάνε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα! Στις 11 Αυγούστου στις 11:30 θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας και στις 17.00 στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης!!!»

Και σημειώνει: «Επειδή το θέμα με τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter θα πάρει άλλες διαστάσεις και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του, θα του/της συνιστούσαμε να το διαγράψει άμεσα, μια και καλή. Θα είμαστε ευγνώμων εαν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση ή κάνετε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Ευχαριστούμε! Dear friends, somebody has created a fake Twitter account, using Anna’s name, pictures and phrases which are not hers. He/She has also replied to Prime Minister’s tweet and media start to analyze it. We would be very glad if you could report this account, cause we don’t want to take it too far…Thank you a lot!»