η-ιστορία-πίσω-από-τους-πυροβολισμούς-576872
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.11.2021 | 16:18

Η ιστορία πίσω από τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

Τον θετό πατέρα του παιδιού της φέρεται να πυροβόλησε η γυναίκα στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως, η γυναίκα είχε γεννήσει πριν από χρόνια ένα κοριτσάκι, το οποίο είχε δώσει για υιοθεσία.

Ο άντρας που πυροβόλησε είναι αυτός που υιοθέτησε το παιδί μαζί με τη γυναίκα του. Είναι δηλαδή η βιολογική μητέρα του παιδιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η γυναίκα τον περίμενε έξω από το σπίτι του.

Κατά άλλες πληροφορίες η δράστιδα είχε παιδί με το θύμα αλλά είχαν συχνές προστριβές. Την τελευταία επταετία φαίνεται πως είχε κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού ο γνωστός οφθαλμίατρος, που έπεσε θύμα πυροβολισμού. Η γυναίκα φέρεται πως δημιουργούσε συχνά προβλήματα τόσο στον ίδιο όσο και στη νυν σύζυγό του.

Η γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, παραδόθηκε χωρίς αντίσταση στις Αρχές, ενώ δείχνει σε κατάσταση σοκ, μιλώντας συνεχώς ακατάληπτα. Η κατάσταση σοκ, στην οποία βρίσκεται η γυναίκα, κάνει και δύσκολη την επικοινωνία με τους αστυνομικούς για τα κίνητρα της πράξης της αλλά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πίσω από την επίθεση κρύβεται μία συγκλονιστική ιστορία.