η-ιωάννα-μαλέσκου-φεύγει-οι-αντικα-794771
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.06.2021 | 11:54

Η Ιωάννα Μαλέσκου «φεύγει» – Οι αντικαταστάτες

Από τις τελευταίες θα αποχαιρετήσει τη σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου με το φινάλε της εκπομπής να έχει άμεση σχέση με τον μεγάλο τελικό του Survivor και ήδη έχουν βρεθεί οι αντικαταστάτες. Και αν η ημερομηνία διεξαγωγής του δεν έχει κλειδώσει ακόμα φαίνεται ότι θα διεξαχθεί πριν τις 16 Ιουλίου καθώς τότε έχει αποφασιστεί να ρίξει αυλαία για φέτος το Love it.

Ωστόσο, η ζώνη ακόμα και μετά το τέλος της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ δεν θα μείνει κενή αλλά θα αντικατασταθεί από μια νέα εκπομπή και μάλιστα ενημερωτική ακολουθώντας το ύφος του υπόλοιπου καναλιού.

Με rotation θα καλυφθεί το κενό της Μαλέσκου

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μου, όπως θα συμβεί και στις υπόλοιπες ζώνες δεν θα υπάρχουν σταθεροί παρουσιαστές αλλά θα υπάρχει rotation που θα καλύψουν οι έμπειροι ρεπόρτερ του σταθμού του Ν. Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, τις δυο τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου, τις πρώτες, δηλαδή, της νέας εκπομπής στο τιμόνι της θα βρεθεί η Ελενα Λάσκαρη, η οικονομική συντάκτρια του σταθμού την μια μαζί με την Πηνελόπη Γκάλιου και την δεύτερη με τον Γιώργο Ευγενίδη. Τον Αύγουστο η ενημερωτική εκπομπή θα συνεχιστεί και τη σκυτάλη θα πάρουν η Ελένη Παπαδημητρίου και ο Στάυρος Ιωαννίδης το ένα ζευγάρι και η Ναντίν Χαρδαλιά με τον Κωνσταντίνο Δαυλό το δεύτερο.