η-γκουίνεθ-πάλτροου-έκανε-δώρο-στον-εα-482486
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.12.2019 | 07:45

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε δώρο στον εαυτό της έναν… δονητή

H Γκουίνεθ Πάλτροου αποκαλύπτει τον… παιχνιδιάρικο εαυτό της, εκπλήσσοντας μάλλον ευχάριστα τους θαυμαστές της, σε ένα χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό σποτ του δικού της brand Goop.

Στο βίντεο βλέπουμε την 47χρονη ηθοποιό και επιχειρηματία να αλλάζει αρκετά ρούχα από τη γιορτινή της συλλογή και να κάνει τις χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες στο σπίτι της, καθώς πίνει τα κοκτέιλ της και τυλίγει τα δώρα, ενώ παράλληλα δίνονται συμβουλές για το πώς να είσαι καλή οικοδέσποινα στις γιορτές.

«Οι γιορτές έφτασαν και επειδή ποτέ τα πράγματα δεν καταλήγουν όπως τα έχετε φανταστεί πρέπει να απολαύσετε τη χαρά της ετοιμασίας», ακούγεται να λέει ο αφηγητής καθώς βλέπουμε την Γκουίνεθ Πάλτροου να χαμογελάει και να φτάνει στο πιο… πικάντικο σημείο του σποτ, έναν δονητή, τον οποίο τελικά αποφασίζει να μην το βάλει ως δώρο σε χριστουγεννιάτικη κάλτσα αλλά να τον κρατήσει για τον εαυτό της.

«Κάντε δώρα στους άλλους, αλλά μην ξεχάσετε το νούμερο 1. Ναι, αυτός είναι ένας δονητής. Κοιτάξτε μέσα στην ψυχή σας, αλλά κοιτάξτε και την άβυσσο… είναι το ίδιο χαρούμενη», καταλήει ο αφηγητής.