Η Ελληνική Αστυνομία ξεκινά…τηλεοπτική εκπομπή

Τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση αποκτά η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ξεκινά εβδομαδιαία εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra Channel».

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο οποίος δήλωσε ότι: «Συναδέλφισσες και συνάδελφοι είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι πετύχαμε μια σημαντική συμφωνία με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Kontra channel. H Ομοσπονδία μας και κατ» επέκταση η Ελληνική Αστυνομία θα έχει κάθε Σάββατο μια ωριαία τηλεοπτική εκπομπή, Η φωνή της ΠΟΑΣΥ αναβαθμίζεται δυνατά και τηλεοπτικά».

Στο παρελθόν έχουν γίνει και άλλες προσπάθειες προκειμένου η Αστυνομία να αποκτήσει βήμα έκφρασης, χωρίς όμως να καρποφορήσουν.

O πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ,σε νέα ανάρτησή του στο facebook αποκάλυψε και το όνομα της εκπομπής

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι μετά τα πρώτα δοκιμαστικά, στο στούντιο του Κοntra chanel, οι εντυπώσεις μας είναι θετικότατες και εκτός απροόπτου στις 19 Μαρτίου και ώρα 21.00 μ.μ., η πρώτη ωριαία τηλεοπτική μας εκπομπή θα είναι γεγονός. Και το όνομα αυτής ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ!».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΚΠΟΜΠΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!