η-ελληνίδα-εστεμμένη-που-χάθηκε-μέσα-σ-672491
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.08.2019 | 13:10

Η Ελληνίδα εστεμμένη που χάθηκε μέσα σε μία νύχτα -Δείτε ποια είναι (φωτο)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει έως τώρα. Ήταν 29 Μαρτίου του 1993 και ήταν ο 4ος διαγωνισμός ομορφιάς του ΑΝΤ1 «Star Hellas-Miss Hellas». Εκείνη τη νύχτα τη γνωρίσαμε καθώς στέφθηκε η βασίλισσα της βραδιάς (και Miss Hellas η Μανία Ντέλου), αποδεικνύοντας ότι η σιωπή εί­ναι χρυσός, μια και στην ερώτηση των κριτών δεν απάντησε.

«Αν διάλεγες μία βιβλική ηρω­ίδα ή έναν βιβλικό ήρωα για να του μοιάσεις, ποιον θα διάλεγες και γιατί;» ήταν η ερώτηση που δεν απαντήθηκε ποτέ και όλοι έκαναν λόγο για μια «βουβή σταρ», ενώ μετά το πέ­ρας του διαγωνισμού χάθηκε από τα φώτα.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Μανούση η οποία είχε στεφθεί το 1993 η ομορφότερη γυναίκα της χώρας μας.

«Ήθελα να το ζήσω»

«Δεν ήμουν ποτέ της δημοσιότητας. Δεν το “είχα” πολύ… Εκείνη την ημέρα είχα δει την όλη βραδιά ως μια αξέχαστη εμπειρία. Ήθελα να το ζήσω, αλλά δεν είχα τόση αυτοπεποίθη­ση ώστε να πω “Αυτό (το στέμμα) είναι δικό μου. Στην ερώτηση των κριτών μου ήρθε να απαντήσω “η Εύα” και σκεφτόμουν ότι δεν εί­ναι καλή απάντηση κι εκείνη τη στιγμή ακούω ένα “διώξ’ τη απ’ τη σκηνή”. Αποδεδειγμέ­να μου πήραν το μικρόφωνο στα 4 δευτερό­λεπτα από τα 15 που είχε η κάθε κοπέλα για να απαντήσει.

Η νίκη είχε φύγει από το μύαλό μου και πίστευα ότι θα έβγαινα αναπληρωματική» δήλωσε σε μια πρόσφατη, σπά­νια συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για εκείνη τη βραδιά, ενώ άφησε και αιχμές, συμπληρώνοντας: «Όταν άκου­σα ότι βγήκα Σταρ Ελλάς έπαθα πραγματι­κά σοκ, σαν να με χτύπησε κομήτης.

Έγινε τό­σο μεγάλος ντόρος. Πέσανε πάνω μου δημο­σιογράφοι, περιοδικά της εποχής. Δεν υπήρχαν άλλες τότε, δεν υπήρχαν ριάλιτι. Μόνο δύο κανάλια, το Mega και ο ΑΝΤ1. Εγώ απλά ένιωθα μια ψιλοαντιπάθεια στους δρόμους. Μερικές φορές είχα κάποιες αντιδράσεις, ότι ήμουν η Σταρ Ελλάς που δεν έπρεπε να βγει. Ηταν δυσφήμηση και πιστεύω ότι έκανε κακό στην καριέρα μου. Δεν ένιωσα τη στήριξη του ΑΝΤΙ, για να είμαι ειλικρινής» είπε χαρακτη­ριστικά λίγο καιρό πριν.

Σήμερα ζει μία ήρε­μη ζωή εντελώς μακριά από τον χώρο της μόδας. Στα 27 της δημιούργησε μία όμορφη οι­κογένεια με τον Γιώργο Ζαφειράκη και απέ­κτησε έναν γιο, που είναι σήμερα 20 χρό­νων, και μία κόρη 15 ετών, την Κλέλια, με την οποία μάλιστα μοιάζουν πολύ, είναι πολύ δε­μένες και της έχει τεράστια αδυναμία. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, ο γάμος της έγινε μετά το πρώτο παιδί και έληξε έπειτα από 20 χρόνια κοινής πορείας.

Έκτοτε δεν έχει ξαναπαντρευτεί, ενώ πέ­ρυσι το όνομά της απασχόλησε τη δημοσιότη­τα, όταν καβγάδισε γραπτώς μέσω Facebook με τη Νένα Χρονοπούλου.

Βαριές κουβέντες

Συγκεκριμένα, όπως λεπτομερώς δημοσί­ευσε τότε η «Espresso», οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μέσω διαδικτύου, αφήνοντας μάλιστα και υπονοούμενα η μια για την άλλη.

Αφορμή γι’ αυτή την κόντρα μέσω των social media στάθηκε ένα προσβλητικό post της εστεμμένης σε ανάρτηση δημοσιεύματος με τίτλο «Λύγισε η Χρονοπούλου», το οποίο αφορούσε την έκθεση που έγραψε 12χρονη μαθήτρια με θέμα τον αγώνα που δίνει η Νέ­να για το «ιδιαίτερο» παιδί της, τον 13χρονο Χρήστο. «Κι άλλοι έχουν παιδιά, αλλά δεν το κάνουν βούκινο κάθε τρεις και λίγο. Έλεος, που μας κάνεις και μαθήματα ηθικής τώρα» σχολίασε το πρώην μοντέλο, προκαλώντας το μένος της ηθοποιού.

«Οταν λένε για μένα και το παιδί μου, γίνομαι χειρότερη από τις οχιές για να επιβιώ­σω. Ετσι σώθηκα από κάποιες σαν εσένα» απάντησε η Νένα, αποκαλύπτοντας ότι οι δύο γυναίκες ήταν παλιές γνώριμες.

«Θυμάσαι που βγήκες στα καλλιστεία και έπαθαν όλοι σοκ, γιατί περίμεναν άλλη να βγει πρώτη, αφού σε είχαν για δεύτερη; Τότε ήμουν στη “Λάμψη” και είχα όλη τη δημοσιότητα επάνω μου (που τόσο τη χρειαζόσουν) και κάναμε κολλητή παρέα. Σε στήριξα με την ψυχή μου ακόμα και όταν έκανες υπερ­βολές.

Ξαφνικά σε πειράζει που μιλάω για το παιδί μου;» έγραψε εκνευρισμένη η ηθοποιός, δημοσιεύοντας μάλιστα μια κοινή φωτογραφία τους από το παρελθόν σε καλές στιγμές τους μαζί και με τον πρώην σύζυγο της Χριστί­νας, Γιώργο Ζαφειράκη. Η επόμε­νη φορά που ακούσαμε το όνομά της και είδαμε την εικόνα της ήταν τον περασμένο Ιούνιο στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Δείτε για ποια πρόκειται στην παρακάτω gallery αλλά και πώς είναι σήμερα:

gossip-tv.gr