η-έλενα-κρεμλίδου-δείχνει-το-νέο-της-τα-609925
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.04.2019 | 16:56

Η Έλενα Κρεμλίδου δείχνει το νέο της τατουάζ σε επίμαχο σημείο (εικόνες)

Η Έλενα Κρεμλίδου ξέρει καλά πως να τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό και τούτη τη φορά το έκανε με τρόπο πανούργο. Δείτε και θα καταλάβετε.

Σε μια παλιότερη δήλωσή της είχε πει ότι ευτυχώς που έχει τόσο καλοσχηματισμένα οπίσθια γιατί στη μούρη δεν είναι και Αθηνά Οικονομάκου. Κι έχει δίκιο. Δεν είναι. Αλλά εμείς δεν το λέμε με μειωτικό τρόπο. Το λέμε θετικά. Γιατί αν ήταν σαν την Αθηνά, δε θα είχε κάτι καινούργιο να προσφέρει η Έλενα Κρεμλίδου. Ενώ τώρα έχει.

Έχει πρώτα απ΄όλα αυτή την τσαχπινιά στο πρόσωπο. Όσο κι αν η ίδια προτάσσει τις περισσότερες φορές τα αναμφισβήτητα δυνατά της οπίσθια. Είναι σέξι, αλλά είναι και παιχνιδιάρα, γλυκιά. Κάθε της γκριμάτσα έχει το ενδιαφέρον της. Όσο όμως κι αν παλέψει κανείς να σταθεί εκεί, θα έρχονται φωτογραφίες όπως οι ακόλουθες και θα τραβάνε το βλέμμα προς τα κάτω.

Τώρα δεν είναι η πίσω πλευρά της που μπαίνει στο οπτικό πεδίο και το καταλύει. Είναι η μπροστινή της και ένα σημείο λίγο κάτω από το λαιμό. Η Έλενα Κρεμλίδου έκανε το πέμπτο της τατουάζ όπως μας ενημέρωσε με την ανάρτηση της στο Instagram. Το έκανε σε ένα σημείο που για να το δείξει, θα έπρεπε αναγκαστικά να δείξει και κάτι άλλο.

Ακριβώς κάτω από το στήθος της έκανε το τατουάζ η Έλενα και σήκωσε με χαρά το μπλουζάκι της για να μας το δείξει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

▪️▪️GIVEAWAY ▪️▪️ Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Το 5ο μου tattoo απο την @luvnroll είναι γεγονός ! ? Ο @matthawk.tatts μου ετοίμασε ένα custom geometric σχέδιο ,έτσι ακριβώς όπως το ήθελα(με αλλαγές ακόμα και της τελευταίας στιγμής)που ταιριαζει τέλεια στις αναλογίες του σώματος μου. Επειδή όμως δεν είμαι παρτάκιας θα κάνω ΔΩΡΟ σε 3 τυχερούς από εσάς από 1 γεωμετρικό σχέδιο tattoo απο τον @matthawk_tatts , αξίας 200 ευρώ ! ? Εσυ το μόνο που έχεις να κανεις είναι να ακολουθήσεις ΟΛΑ τα παρακάτω βήματα : ▪️Follow @luvnroll @matthawk_tatts & @elena_mariposa ▪️Mention : 3 φίλους που αγαπάνε τα tattoos Good luck guys ✌? -(Οι νικητές θα ανακοινωθούν 15 Απριλιου)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Kremlidou (@elena_mariposa) στις