Η απίστευτη αλλαγή του πρώην παπαροκά, Γιάννη Παπανικολάου (φωτο+βίντεο)

Αγνώριστος είναι σήμερα ο πατήρ Παντελεήμων, κατά κόσμον Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος εγκατέλειψε το σχήμα του μοναχού και έχει πλέον ένα αγνώριστο look ως σκληρός ροκάς. Ο μοναχός άλλαξε τελείως ζωή. Παραμένει όμως αφοσιωμένος στη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, Η μονή στο Τρίκορφο και όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν για τον Γιάννη. Εχει γίνει άλλος άνθρωπος. Σήμερα είναι ο frontman αλλά και το μυαλό πίσω από τους Diviner, ενός συγκροτήματος που αποτελεί «γερό χαρτί» της ελληνικής metal σκηνής που ήδη έχει και παρουσία στο εξωτερικό.

Σε συνέντευξή του στο rocking.gr, πριν 2 χρόνια, απαντάει σε σχετική ερώτηση:

Και κάτι πολύ προσωπικό που δεν ξέρω αν θες να το σχολιάσεις μιας και πάνε πολλά χρόνια από τότε, αλλά τι συνέβη και θέλησες να κάνεις την κίνηση και να πας στο μοναστήρι; Ξέρεις, είναι μια ειλικρινής ερώτηση. Θέλω να μάθω δηλαδή πώς ένας άνθρωπος παίρνει μια τόσο σημαντική απόφαση για τη ζωή του. Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, θα το άλλαζες αυτό;

Όχι, δεν θα το άλλαζα. Αυτή είναι η ζωή μου και η πορεία της και αυτός είμαι. Το έκανα γιατί το ήθελα και δεν το έχω μετανιώσει. Παρότι εγκατέλειψα τον χώρο, δεν μετάνιωσα που το έκανα, γιατί για αυτό για το οποίο πήγα το έζησα και αν δεν είχα κάνει αυτή την κίνηση σήμερα θα είχα απωθημένα και δεν ξέρω σε τι φάση θα βρισκόμουν. Προφανώς καταλαβαίνεις υπήρχαν και πράγματα τα οποία δεν με αφορούσαν και δεν ήθελα να συνταχθώ μαζί τους, οπότε έφυγα από τον χώρο. Δεν έχει να κάνει με το αν άλλαξαν τα πιστεύω μου ξαφνικά. Ο δρόμος της ζωής μου πέρασε από εκεί και πλέον βρίσκομαι εδώ που είμαι σήμερα. Ο καθένας έχει τον δρόμο του και αυτός ήταν ο δικός μου. Η μουσική πάντως παραμένει σταθερά συνοδοιπόρος μου σε ό,τι έχω κάνει, τουλάχιστον αυτό είναι το σταθερό σημείο στη ζωή μου. (γέλια) Δεν έχω πρόβλημα να απαντάω σε αυτή την ερώτηση γιατί η κοινωνία μας είναι μικρή και όλοι ξέρουν πάνω-κάτω ποιος είναι ο καθένας και τι έχει κάνει. Όταν κάνω κάτι που μου αρέσει παθιάζομαι και βάζω όλον μου τον εαυτό, αλλά όταν πιστέψω πως κάτι δεν αξίζει και δεν μου κάνει, και χάνει την αλήθειά του, τότε είναι που φεύγω. Θα μπορούσα φαντάσου να ζω από την μουσική τραγουδώντας άλλα πράγματα. Είχα τις προτάσεις και μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν μπορούσαν να το υποστηρίξω γιατί δεν ταίριαζε στον χαρακτήρα μου και δεν μου άρεσε. Αυτό που κάνω τώρα νομίζω πως είναι το ιδανικό για εμένα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΩΤΟ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΠΑΡΟΚΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!