η-απάντηση-της-μαλέσκου-στη-συνέντευξ-900064
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.04.2021 | 09:11

Η απάντηση της Μαλέσκου στη συνέντευξη του Χεζόνια

Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάριο Χεζόνια και το τι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ τους.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν σχολιάσει σχετικά στις αναρτήσεις της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Ωστόσο, ο Κροάτης άσος, έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Gazzetta.gr και αφού αναφέρθηκε στην αγάπη του για το «τριφύλλι», στην πρόωρη «απόσυρσή» του και σε πολλά άλλα, απάντησε και στην ερώτηση του Αντώνη Καλκαβούρα: «ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα παρουσιάστρια». Γελώντας δυνατά του είπε: «Νομίζω ξέρεις».

Στην σημερινή (28/4) εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it», η συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια σχολιάστηκε από τον συνεργάτη της και μάλιστα απευθυνόμενος στην ίδια της είπε: «Να σου γνωρίσω και την πιάτσα επιτέλους. Την δημοσιογραφική. Εδώ ρε παιδί μου, να βγούμε για έναν καφέ να πω: από εδώ η Ιωάννα Μαλέσκου, από εκεί ο Αντώνης ο Καλκαβούρας. Τον ξέρεις τον Αντώνη τον Καλκαβούρα. Τον ξέρεις τον Αντώνη;».

Εκείνη απάντησε γελώντας: «Ο Αντώνης με ξέρει;», με τον συνεργάτη της να ανταπαντά: «Σίγουρα σε ξέρει. Ο Αντώνης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους αθλητικούς συντάκτες. Από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων μέχρι δικές του εκπομπές. 11:45 ανέβηκε μια συνέντευξη στο Gazzetta.gr, μια καταπληκτική συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια. Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται, αυτό που αναρωτιούνται και οι fans και μετέφερε ο Αντώνης Καλκαβούρας..», είπε και μεταδόθηκε το απόσπασμα της συνέντευξης όπου ο δημοσιογράφος ρωτάει τον Χεζόνια για το ποια είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου: «Είναι γλυκύτατος, παιχτούρα»

Τότε η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αρχικά είναι γλυκύτατος και ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο ο Χεζόνια. Είναι “Super Mario” να τα λέμε κι αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παιχτούρα».

Τότε οι συνεργάτες της, αστειευόμενοι, αναρωτήθηκαν τι εννοεί και είπαν όλοι: «Εννοεί την Ιωάννα Μαλέσκου». Φυσικά, η ίδια στην συνέχεια προσπάθησε να ξεγλιστρήσει και πέρασε σε άλλο θέμα.

Να υπενθυμίσουμε πως η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει ότι δεν τον ξέρει αλλά τον παρακολουθεί και βλέπει ότι βάζει πολλά γκολ και τρίποντα.

πηγή: gazetta.gr