η-ανάρτηση-της-συζύγου-του-χαρδαλιά-γι-906989
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.05.2021 | 22:52

Η ανάρτηση της συζύγου του Χαρδαλιά για τις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της

α ξημερώματα της Κυριακής στόχος εμπρηστών έγιναν δύο επιχειρήσεις που ανήκουν στη σύζυγο του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Πρόκειται για ένα γυμναστήριο και ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα, στην περιοχή του Βύρωνα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από τις δύο επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους.

Από τις εκρήξεις που έγιναν, λίγο μετά τη 1:30, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η ΕΛΑΣ.

Πριν από λίγη ώρα η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για όσα συνέβησαν.

«Φίλες και φίλοι μου μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε η Point of You σήμερα, θα ήθελα και από εδώ να εκφράσω τη μόνη σκέψη που κυριεύει το μυαλό μου παρόλη την καταστροφή υλική και συναισθηματική, που υπέστη σήμερα η οικογένειά μου : ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!! Σε ένα κράτος δικαίου δε χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας! Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις αρμόδιες αρχές που με εκπληκτική ταχύτητα λειτούργησαν , ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που μας στηρίζετε με την αγάπη σας, ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου από τα ξημερώματα μέχρι τώρα και τέλος ευχαριστώ τον σύζυγό μου Nikos Hardalias B που στέκεται ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ! Η αποκατάσταση προχωράει και θα δουλέψουμε όλο το βράδυ ώστε από αύριο να λειτουργήσει κανονικά και η υποδοχή μας και το κατάστημα με τα ενδύματα. Δε θα τους κάνουμε το χατίρι !!!Οι ζωές μας, οι αξίες μας, τα πιστεύω μας είναι μη διαπραγματεύσιμα και δεν τρομοκρατούνται», έγραψε η Γιώτα Παναγιωτοπούλου.