Η «αγωνία» του Γεραπετρίτη μήπως φύγει από το Μαξίμου

Η βασική πηγή της ισχύος του Γιώργου Γεραπετρίτη είναι η σχέση του με τον πρωθυπουργό, όπως και το γεγονός ότι εδρεύει στο Μέγαρο Μαξίμου και μπαινοβγαίνει άπειρες φορές την ημέρα στο πρωθυπουργικό γραφείο. Ως εκ τούτου, κάθε φορά που στο ίδιο γραφείο πέφτει κάποια ιδέα για… μετακόμιση του Γεραπετρίτη εκτός του πρωθυπουργικού Μεγάρου, ο υπουργός Επικρατείας δεν… νιώθει καλά.

Το όνομα του Γεραπετρίτη, σύμφωνα με το Matrix24, έχει ακουστεί είτε για το υπουργείο Παιδείας είτε για το Δικαιοσύνης -ενώ σε αντίστοιχη «καραμπόλα» πρωταγωνιστεί και η Νίκη Κεραμέως, που αν φύγει από το Παιδείας, θα βρεθεί στην θέση του Κώστα Τσιάρα. Ο Γεραπετρίτης, λοιπόν, μάλλον δε θα ήθελε ένα τέτοιο σενάριο, καθώς και στο Μαξίμου θέλει να συνεχίσει να είναι, αλλά και προφανώς κάθε «μετακόμιση» σε άλλο υπουργικό χαρτοφυλάκιο εκτός του υπουργού Επικρατείας αποτελεί υποβάθμιση…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]