Η «άγνωστη» παραλία της Αττικής με τα καθαρά νερά που δε μαζεύει αρκετό κόσμο

Είναι λογικό οι παραλίες της Αττικής να συγκεντρώνουν πολύ κόσμο ειδικά τα σαββατοκύριακα. Ωστόσο, αν εξερευνήσεις καλά την περιοχή θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και γωνιές που έχουν πολύ λιγότερο κόσμο και σε κάνουν να απολαμβάνεις περισσότερο τις αποδράσεις σου στη θάλασσα. Για μια από αυτές θα μιλήσουμε σήμερα. Μια παραλία με άρωμα όπως αποκαλύπτει και το όνομά της. Ο λόγος για την παραλία Θυμάρι περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας. Μια σχετικά απομονωμένη παραλία που εκτός από τα καθαρά νερά της, σου προσφέρει και αρκετή ησυχία μιας και δεν θα συναντήσεις ποτέ πολύ κόσμο λόγω της θέσης της και της πρόσβασης σε αυτήν. Επιπλέον στα συν της παραλίας είναι ότι στο σημείο που βρίσκεται δεν την πιάνει ο αέρας άρα σχεδόν πάντα δεν έχει κύμα.

Για να την προσεγγίσεις αρχικά υπολόγιζε ότι θα περάσεις την Παλαιά Φώκαια. Από εδώ και πέρα τα μάτια σου 14. Κι αυτό γιατί σε κάποιο σημείο υπάρχει το δρομάκι που θα σε οδηγήσει σε αυτή την όμορφη γωνιά της Αττικής. Έχει μια μικρή ταμπέλα η οποία σε οδηγεί εκεί που μπορεί να μείνεις έως και τη δύση του ηλίου. Στην πραγματικότητα, μετά τις όμορφες παραλίες της Αναβύσσου, η παραλία Θυμάρι μοιάζει σαν να κρύβεται σε ένα καμουφλαρισμένο δρομάκι. Για να μην μπερδευτείς πρέπει να έχεις το νου σου να μην χάσεις την πινακίδα.

από Exploring Greece TV

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ, ΘΥΜΑΡΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]