γυναικοκτονία-στον-πειραιά-ζηλεύαμ-1102354
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.12.2022 | 08:43

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Ζηλεύαμε ο ένας τον άλλο, θόλωσα και τη σκότωσα»

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος που σκότωσε με δύο σφαίρες την 19χρονη σύντροφό του στον Πειραιά. Ο 25χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί.

Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος, ενώ υποστήριξε, μιλώντας στους αστυνομικούς, ότι τσακώνονταν συχνά με την 19χρονη Χρύσα και πως ζηλεύανε πολύ ο ένας τον άλλον.

«Ζηλεύαμε ο ένας τον άλλο. Τσακωνόμασταν συχνά. Θόλωσα και τη σκότωσα. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα, έχω ένα κενό», είπε στους αστυνομικούς, που τον ρώτησαν γιατί σκότωσε τη Χρύσα. «Μου έχει δηλώσει τη μεταμέλειά του, είναι συντετριμμένος», δήλωσε ο δικηγόρος του Χρήστος Ντιβανίδης.

«Όταν το βλέμμα είναι κενό, εκδίκηση λέγεται!», είχε γράψει ο 25χρονος στα social media μαζί με μία φωτογραφία στις 29 Σεπτεμβρίου. Μια εκδίκηση που πήρε λίγους μήνες μετά, σκοτώνοντας τη 19χρονη κοπέλα. Αυτή που – όπως έλεγε – αγαπούσε πιο πολύ και από τον ίδιο τον εαυτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και 8 μήνες, εκείνος όμως ζητούσε να τη βλέπει , συναντιόντουσαν στο σπίτι του. «Ήταν χωρισμένοι αλλά συναντιόντουσαν, συζητάγανε», είπε φίλος της 19χρονης, μιλώντας στο Star. «Αυτός προσπαθούσε να τα ξαναβρούν, η άλλη δεν ήθελε. Τελευταία δεν τα πηγαίνανε καλά. Η κοπέλα έβλεπε τη ζωή της, αυτός έβλεπε τη ζωή του. Εμάς μας έλεγε ότι την έχει ξεχάσει και να κοιτάει αυτή τη ζωή της», δηλώνει. Στην πραγματικότητα, όμως, ο 25χρονος δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό, ότι εκείνη θα προχωρήσει τη ζωή της χωρίς εκείνον.

«Η αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό», έγραφε στις 7 Ιουλίου.

«Αυτός όταν είχε χωρίσει το πήρε πολύ άσχημα και μας έλεγε ότι την αγαπάει πάρα πολύ. Όλη η παρέα απορεί πως κάναμε παρέα με έναν εγκληματία. Δεν ήταν έτσι αυτό το παιδί, αλλά δεν ξέρω εκείνη τη μέρα τι έγινε», είπε ο φίλος της 19χρονηξς.

Πάντως η παθολογική ζήλια του 25χρονου φαίνεται και από το γεγονός ότι είχε επισκεφτεί μέχρι και ντετέκτιβ προκειμένου να ελέγχει τα βήματα της 19χρονης συντρόφου του.

Το τι αφορούσε είναι άγνωστο. Ωστόσο, στη 1 Σεπτεμβρίου 2019 έγραψε και τις εντυπώσεις του για τον εν λόγω ντετέκτιβ: «Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Πολύ καλή και αξιόπιστη δουλειά».




Τα ξημερώματα του Σαββάτου το ζευγάρι συναντήθηκε για να επιστρέψει στο σπίτι που έμεναν στον Πειραιά. Και οι δύο δούλευαν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά σε νυχτερινά κέντρα σε Τρούμπα και Καλλιθέα.

Όταν έφτασαν στο σπίτι, ξεκίνησε ξανά ένας καβγάς μεταξύ του 25χρονου, αλβανικής υπηκοότητας, και της 19χρονης. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος τότε, σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε), το έβαλε κάτω το σαγόνι της κοπέλας και πάτησε τη σκανδάλη, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τη 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι.

Η 19χρονη ήταν στον καναπέ καθισμένη και εκεί την εγκατέλειψε, με την ιατροδικαστική εξέταση να αποκαλύπτει πως την πυροβόλησε από ελάχιστη απόσταση. Στη συνέχεια και μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σημειώνεται ότι μετά τη δολοφονία, που υπολογίζεται ανάμεσα στις 07.00 έως τις 08.30 το πρωί του Σαββάτου, ο 25χρονος φρόντισε το όπλο που κατείχε να το κρύψει στην κατάψυξη. Τελικά, το πιστόλι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Πειραιά χωρίς να τους το υποδείξει ο δράστης της δολοφονίας.

Λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία, ο 25χρονος έκανε ανάρτηση στα social media που διατηρούσε.

«Αδυναμίες. Δεν είχε καμία. Είχα μία. Αγαπούσα».