γυναικοκτονία-στο-ρέθυμνο-την-σκότωσ-931290
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.08.2021 | 10:15

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Την σκότωσε μπροστά στην 20χρονη κόρη της

Την άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, σκότωσε εν ψυχρώ ένας 49χρονος μέσα στην επιχείρησή της και μάλιστα μπροστά στα μάτια της 20χρονης κόρης της, όπως αναφέρουν τα rethnea.gr.

Τα γεγονότα δείχνουν πως ήταν αποφασισμένος να τη σκοτώσει. Πήρε στα χέρια του μια κυνηγετική καραμπίνα, μπήκε στην επιχείρηση της και πυροβόλησε τη γυναίκα πισώπλατα. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος και απλά διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε.

Μπροστά στο σκηνικό του εγκλήματος ήταν η 20χρονη κόρη της τραγικής γυναίκας που άρχισε να φωνάζει σοκαρισμένη.

 Η γυναίκα δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς από 49χρονο στην παραλία του Πανόρμου στο Ρέθυμνο, ενώ βρισκόταν μέσα στην επιχείρηση fish spa που διατηρεί, η οποία βρίσκεται δίπλα στην ταβέρνα του δράστη.

Η 47χρονη γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ποιμνιοστάσιο.

Ο 49χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση του έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Ηράκλειο, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε πολλές ώρες.