γυναικοκτονία-στο-περιστέρι-με-δύο-ον-1057169
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.08.2022 | 14:27

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Με δύο ονόματα κυκλοφορούσε ο δολοφόνος

Με δυο διαφορετικά ονόματα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης κυκλοφορούσε ο 22χρονος Πακιστανός καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος είχε καταθέσει δυο αιτήσεις παροχής ασύλου στην χώρα, με διαφορετικά ονόματα οι οποίες είχαν μείνει χωρίς απάντηση, καθώς ποτέ δεν κατάφερε, να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο με το αίτημα του. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε εισήλθε στη χώρα.

Οι Αρχές διεξάγουν παράλληλη έρευνα για να εντοπίσουν τα άτομα που βοήθησαν τον φερόμενο δράστη να φύγει από την Αθήνα και του έδωσαν καταφύγιο για να κρυφτεί. Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, ο 22χρονος αμέσως μετά τη δολοφονία, επιβιβάστηκε σε τρένο και έφτασε στην Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν περισσότερα στοιχεία για τις δραστηριότητες που ειχε αναπτύξει ο 22χρονος όσο βρισκόταν στην Ελλάδα, που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες. Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, είναι αξιοσημείωτη η ευκολία με την οποία ο φερόμενος δράστης ήρθε σε επαφή με διακινητές μεταναστών που τον βοήθησαν να περάσει τα σύνορα και να φτάσει στα Σκόπια.