γυναικοκτονία-στο-περιστέρι-απολογε-1057401
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.08.2022 | 09:40

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Απολογείται ο Πακιστανός – «Ντροπή του» ξεσπά ο πατέρας της Νικολέτας

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί, μετά τις δύο προθεσμίες που ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια, ο 22χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Η δεύτερη προθεσμία δόθηκε στον 22χρονο τη Δευτέρα καθώς ο αυτεπαγγέλτως διορισμένος δικηγόρος του ζήτησε χρόνο για να ενημερωθεί για τη δικογραφία της υπόθεσης της γυναικοκτονίας στο Περιστέρι.

Οργισμένος για άλλη μια φορά εμφανίστηκε ο πατέρας της Νικολέτας, ο οποίος μιλώντας στο Star είπε «ντροπή του, ντροπή του και ένα γιατί, και ένα γιατί μεγάλο. Λείπει από κοντά μας παρόλο που τη νιώθουμε κοντά μας. Εγώ ειδικά τη νιώθω κοντά μου ακόμα. Η ψυχή της θα είναι μαζί μας απλώς το σώμα είναι στη Γη. Μου λείπει…».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «κι εγώ τώρα έμαθα αυτές τις μέρες που ήμασταν εδώ όλοι μαζί, είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα, η μάνα της της είπε να τον χωρίσει. Εγώ άμα γνώριζα θα την είχα εδώ τώρα, ζωντανή, μαζί μας. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε κανένα γονιό να μην συμβεί αυτό».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης 17χρονης χαρακτήρισε «άνθρωπο που είχε σύνδρομα κατωτερότητας» τον Πακιστανό δολοφόνο της Νικολέτας.

«Δυστυχώς πέρασε τα πάνδεινα η ανήλικη, η άτυχη κοπέλα σε αυτά τα τραγικά εφτά λεπτά στα οποία ξεψύχησε. Πριν από αυτό το γεγονός είχαν συμβεί και άλλα τα οποία έδειξαν στην κοπέλα πως έπρεπε να χωρίσει από αυτόν τον άνθρωπο που την ταλαιπωρούσε» πρόσθεσε ο δικηγόρος του πατέρα της Νικολέτας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τέλος, «ήταν μια πράξη προσχεδιασμένη η οποία ήταν αμιγώς προετοιμασμένη από εκείνον διότι και τα πράγματα του είχε φροντίσει να πάρει από το σπίτι και να μην είναι κανένας μπροστά μάρτυρας αυτού του τραγικού γεγονότος, αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».