γολγοθάς-για-το-19χρονο-μοντέλο-που-συνε-415233
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.12.2018 | 15:47

Γολγοθάς για το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Τα δεύτερα Χριστούγεννα μακριά από τους δικούς της ανθρώπους έκανε φέτος η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία πριν από 14 μήνες είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Το νεαρό μοντέλο που παραμένει έγκλειστο σε κινεζικές φυλακές, πρόκειται μάλιστα να μεταφερθεί σύντομα σε ακόμη πιο σκληρό σωφρονιστικό κατάστημα με ενήλικες κρατούμενες καθώς στις 22 Ιανουαρίου θα συμπληρώσει τα 21 του χρόνια.

Όπως αποκαλύπτει ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου, ο Γολγοθάς για την άτυχη Ειρήνη δεν έχει τέλος. Την ώρα που η νεαρή κρατούμενη αναμένει με αγωνία τη δικαστική κρίση τον επόμενο Μάρτιο ένα ακόμη «χτύπημα» θα φέρουν αντί δώρου τα επόμενα γενέθλιά της.

Κι αυτό καθώς μέχρι τώρα το όμορφο μοντέλο κρατούταν σε φυλακές μετεφήβων λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Μόνο που η συμπλήρωση του 21ου έτους της ηλικίας της στις 22 Ιανουαρίου 2019 συνεπάγεται αυτομάτως τη μεταγωγή της σε φυλακές ενηλίκων που δικαιολογημένα θεωρούνται πολύ πιο «δύσκολες» αφού θα βρίσκεται πλέον όχι μόνο με νεαρές συγκατηγορούμενές της αλλά και με ενήλικες κρατούμενες με βαρύ ποινικό παρελθόν.

Στις 7 Μαρτίου η 21χρονη Ειρήνη θα βρεθεί ενώπιον επτά ενόρκων που θα κληθούν να αποφασίσουν αν η κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών είναι αθώα ή ένοχη. Η δίκη, σύμφωνα με τον κύριο Κεχαγιόγλου θα έχει διάρκεια επτά ημερών και το μοντέλο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δε γνώριζε για το «αμαρτωλό» φορτίο της κόκας που βρέθηκε στο σακίδιό του κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο οποίος έγινε όταν έφθασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ στις 22 Νοεμβρίου του 2017. η Ειρήνη έως σήμερα ισχυρίζεται πως η ίδια είναι θύμα σπείρας, που την εκμεταλλεύτηκε χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για τα ναρκωτικά που μετέφερε.

Μάλιστα, φέρεται ότι έχει υποδείξει αυτούς που την έμπλεξαν με «πρωταγωνιστή» έναν Ρουμάνο που γνώρισε στη Μυτιλήνη.

Πηγή: espresso