Γνωστή Ελληνίδα πoρνοστάρ έτοιμη να ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό (φωτο)

Η αγάπη ήρθε από μακριά για τη Μαρία Αλεξάνδρου η οποία μοιράζει πλέον τη ζωή της ανάμεσα σε Ισραήλ, Κύπρο και Ελλάδα.

Είναι, μάλιστα, τόσο… κεραυνοβολημένη από τον έρωτά της για τον γοητευτικό άντρα που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της, ώστε να σκέφτεται μέχρι και να αλλαξοπιστήσει για χάρη του.

Η σέξι τραγουδίστρια και show woman και πρώην πορνοστάρ της Sirina εξετάζει σοβαρά ακόμη και αυτό το ενδεχόμενο για τα ωραία μάτια του Αρόν, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Ισραήλ και την Κύπρο και είναι όχι απλά πλούσιος αλλά δισεκατομμυριούχος.

Η γνωριμία των δύο νέων έγινε πριν από δύο μήνες περίπου, στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς και ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε σφοδρός, με την πρώτη ματιά.

Σχεδόν αμέσως, η Μαρία και ο Αρόν έκαναν σχέση και είναι έκτοτε αχώριστοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η Μαρία Αλεξάνδρου νιώθει τόσο ερωτευμένη που -όπως έχει εξομολογηθεί σε φίλους της- σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει θρήσκευμα, να απαρνηθεί δηλαδή τον χριστιανισμό και να ασπαστεί την παραδοσιακή θρησκεία των Εβραίων, που είναι ο ιουδαϊσμός.

Κι αυτό για να μπορέσουν να παντρευτούν όταν έρθει η ώρα η καλή.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ, ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!