γλυκά-νερά-την-αποκλειστική-επιμέλει-903020
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.06.2021 | 14:33

Γλυκά Νερά: Την αποκλειστική επιμέλεια του βρέφους διεκδικούν και οι δύο οικογένειες

Μήλον της έριδος έχει γίνει το 12 μηνών βρέφος της Καρολάιν ανάμεσα στις δύο οικογένειες, οι οποίες διεκδικούν την αποκλειστική επιμέλειά της μετά την δολοφονία της μητέρας στα Γλυκά Νερά και την προφυλάκιση του πατέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Άννας Βλαχοπαναγιώτη, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα ο Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν και κατέθεσε αίτημα για την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Εκεί πληροφορήθηκε ότι αντίστοιχο αίτημα κατέθεσε και η οικογένεια του 33χρονου κατηγορούμενου.

Η διάταξη της εισαγγελέως ανηλίκων θα βγει είτε αύριο Παρασκευή, 25/6 είτε την προσεχή Δευτέρα. Μαζί με το αίτημά τους κατέθεσαν μια τεχνική πραγματογνωμοσύνη που καταδεικνύει γιατί το περιβάλλον της Αλοννήσου είναι καλό για το παιδί.

Όπως πληροφορήθηκε ο κ. Χαρμάνης, η τεχνική έκθεση που συνέταξαν οι κοινωνικοί λειτουργοί οι οποίοι συναντήθηκαν με την οικογένεια της Καρολάιν είναι καλή. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η τεχνική έκθεση για την οικογένεια του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Χαρμάνης, “στην Αθήνα το παιδί θα είναι η κόρη του δολοφόνου ενώ στην Αλόννησο θα είναι η γλυκιά κόρη της Καρολάιν, που θα την αγαπάει όλο το νησί”.