γλυκά-νερά-τι-προκύπτει-από-την-άρση-τρ-915341
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.07.2021 | 14:18

Γλυκά Νερά: Τι προκύπτει από την άρση τραπεζικού απορρήτου του πιλότου

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται βρίσκονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 33χρονου δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να πέσει φως στα σενάρια που έχουν ακουστεί για τις παράνομες δοσοληψίες του αλλά και για τις σχέσεις του με την 20χρονη.

Όπως μεταδίδει το MEGA, «μέχρι αυτήν την ώρα που έχει γίνει άρση απορρήτου στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν φαίνεται να γινόταν διακίνηση μεγάλων ποσών, παρά μόνο τα 1.000 ευρώ που είχε πει ότι έδινε κάθε μήνα η μητέρα προς το ζευγάρι. Δεν υπάρχει καμία άλλη διακίνηση».

Επίσης, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο ο 33χρονος πιλότος, χωρίς όμως να προκύπτουν στοιχεία για παράνομες δοσοληψίες ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο θανάσιμο μυστικό.

Ωστόσο, όσο διαρκεί η κύρια ανάκριση, είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για ενδεχόμενα νέα στοιχεία, που ίσως προκύψουν από τις εν εξελίξει έρευνες.

Άλλωστε, σύμφωνα με το MEGA, τα στοιχεία δεν «δένουν» με το «τυχαίο» έγκλημα, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο 33χρονος πιλότος.