γλυκά-νερά-έχουμε-αγωνία-μην-τυχόν-ο-915832
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.04.2022 | 11:53

Γλυκά Νερά: “Έχουμε αγωνία μην τυχόν ο κατηγορούμενος “τουμπάρει” τους δικαστές”

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι!” μίλησε αποκλειστικά γειτόνισσα της μητέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά.

“Η Σουζάνα, η μητέρα της Καρολάιν, δε θέλει να μιλάει για τη δίκη, προσπαθεί να την ξεχάσει. Έχουμε μια αγωνία μην τυχόν ο κατηγορούμενος “τουμπάρει” τους δικαστές. Όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου η δικαίωση δεν έρχεται για εκείνη που έχει πεθάνει”, σημείωσε η γειτόνισσα της μητέρας της Καρολάιν.

“Οι γονείς προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το παιδί που μεγαλώνει. Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο και για τους γονείς του Αναγνωστόπουλου”, συνέχισε.

Η ίδια, μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει από τους γονείς της Καρολάιν να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας.

“Όταν ήταν στην Αθήνα η Σουζάνα, ο Μπάμπης της είχε πει να καλύψει τα έξοδα της κηδείας και της είχε ζητήσει 2.000 ευρώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τους περιορισμούς που είχε η αδικοχαμένη κοπέλα στην καθημερινότητά της λόγω τους συζύγου της, η ίδια αποκάλυψε ότι “Στην πανδημία, ενώ μπορούσε η κοπέλα να έρθει στην Αλόννησο, ο Μπάμπης δεν την άφηνε. Τη σκότωσε πριν προλάβει να δει τη μητέρα της. Και στη σύμβουλο ψυχικής υγείας ο κατηγορούμενος την πήγαινε. Για ποια ελευθερία μιλάμε; Απέτρεπε και τη δική του μητέρα να πάνε να δούνε το μωρό. Δεν επέτρεπε στους γονείς του να πάνε να τους δουν στα Γλυκά Νερά. Η Καρολάιν δεν ήθελε να στεναχωρήσει τη μητέρα της. Ήθελε να της τα πει από κοντά”.

“Ο πατέρας της Καρολάιν δεν μπορεί να έρθει στη δίκη. Η μητέρα της αν δεν είναι επιβεβλημένο να παραστεί, δε θέλει ούτε να σκέφτεται τη δίκη. Τώρα έχει αρχίσει και εκφράζει τους φόβους της για την ποινή. Έχει μια αγωνία για την έκβαση της δίκης”, κατέληξε η γειτόνισσα της μητέρας της Καρολάιν Κράουτς.