γλυκά-νερά-ποινική-δίωξη-για-δύο-κακου-906671
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.06.2021 | 13:13

Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον 33χρονο

Δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα βαραίνουν πλέον τον 33χρονο σύζυγο της Κάρολαϊν, ο οποίος αναμένεται σύντομα να βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (κακούργημα)
  • κακοποίηση ζώου (κακούργημα)
  • ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους υπόπτους (πλημμέλημα)
  • ψευδή κατάθεση κατ’εξακολούθηση στις αρχές (πλημμέλημα)

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο ίδιος φέρεται να έχει πει: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Έπαθα σοκ όταν κατάλαβα τί συνέβη». Φέρεται να πρόσθεσε ότι η σκηνοθεσία έγινε «για το παιδί του».

Σύμφωνα με το ένταλμα, ο κατηγορούμενος δεν έχει αναστολές, πράγμα που καταδεικνύεται από το έγκλημα αυτό καθαυτό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ένταλμα επισημαίνεται ότι θεωρείται ύποπτος φυγής εξαιτίας της επαγγελματικής ιδιότητάς του και της οικονομικής του άνεσης. Επίσης, θεωρήθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, καθώς ελήφθη υπόψη ο τρόπος θανάτου της Κάρολαϊν, η σκηνοθετημένη ληστεία και η προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών.

Μετανιωμένος και συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της 20χρονης συζύγου του, Καρολάϊν δηλώνει μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Σπύρου, ο 33χρονος πιλότος. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος «ξαλάφρωσε» με την ομολόγια του για την τέλεση της δολοφονίας.