γλυκά-νερά-παραδόθηκαν-δύο-άτομα-για-τ-1046322
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.12.2022 | 14:29

Γλυκά Νερά: Παραδόθηκαν δύο άτομα για τους πυροβολισμούς σε βενζινάδικο

Πίσω από τους πυροβολισμούς στη λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε δολοφονηθεί στα γραφεία της εταιρείας του στον Γέρακα, κρύβονταν τελικά δύο άνδρες που αποφάσισαν… να κάνουν πλάκα.

Το γεγονός αυτό κινητοποίησε την Ασφάλεια,  αφού όπως ήταν λογικό συνέδεσαν τους πυροβολισμούς με την δολοφονία, ερευνώντας εάν επρόκειτο για προειδοποιητική επίθεση.

Η υπόθεση αυτή πήρε μεγάλη δημοσιότητα η οποία προφανώς οδήγησε τους δύο άνδρες, 32 και 24 χρόνων, να εμφανιστούν σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας και να ομολογήσουν πως αυτοί ήταν οι δράστες των επτά πυροβολισμών στον αέρα το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Μάλιστα παρέδωσαν και ένα πιστόλι το οποίοι κατείχαν παράνομα.

Όπως κατέθεσαν, δεν είχαν αντιληφθεί καν πως κινούνταν με το αυτοκίνητό τους στο ύψος που βρισκόταν το συγκεκριμένο βενζινάδικο και επίσης δεν γνώριζαν ούτε τον ιδιοκτήτη του, ούτε πως είχε δολοφονηθεί. Γεγονός είναι πάντως πως το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και από το οποίο πυροβόλησαν στον αέρα, κινούνταν στο απέναντι ρεύμα από αυτό που βρίσκονται το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και άσκοπους πυροβολισμούς.