γλυκά-νερά-ομολογία-πιλότου-την-έπνι-914759
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.06.2021 | 23:21

Γλυκά Νερά-ομολογία πιλότου: “Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καυγά”

Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του μετά από πολύωρη κατάθεση στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία και ότι το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι απανωτοί τσακωμοί και η πρόθεση της Καρολάιν να χωρίσουν και να πάρει μαζί της το παιδί τους.

Στην κατάθεσή του ισχυρίζεται πως τσακώθηκε με τη γυναίκα του και αυτή τον έδιωξε από το δωμάτιο και πέταξε το μωρό στην κούνια. Αυτό τον θόλωσε και της επιτέθηκε και την έπνιξε με το μαξιλάρι.

«Τσακωνόμασταν για ένα μεγάλο διάστημα. Είχαμε προβλήματα γι’ αυτό και είχαμε απευθυνθεί σε ψυχολόγο. Ηθελε να χωρίσουμε κι εγώ σκεφτόμουν το παιδί μου. Εκείνο το βράδυ είχαμε άλλον ένα σοβαρό καυγά. Ηθελε να πάρει το παιδί και να φύγει. Θόλωσα. Την έριξα πάνω στο κρεβάτι και της έκλεισα το στόμα και τη μύτη για να μην φωνάζει. Δεν κατάλαβα ότι πέθανε», είπε ομολογώντας την δολοφονία της Καρολάιν.

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί δεν είπε από την πρώτη στιγμή την αλήθεια, είπε ότι «το έκανα για το παιδί μου. Κατάλαβα ότι θα μεγάλωνε χωρίς γονείς».

Ο 32χρονος πιλότος παραδέχθηκε ότι τα έστησε όλα μόνος του και πως δεν υπήρχε κανένας συνεργός στο έγκλημα. Κατάφερε ακόμη και να δεθεί μόνος του. Υποστήριξε, ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του.

Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος.