γλυκά-νερά-καρέ-καρέ-πώς-ο-συζυγοκτό-903558
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.09.2021 | 23:19

Γλυκά Νερά: Καρέ–καρέ πώς ο συζυγοκτόνος έστησε τη «ληστεία», ενώ η Καρολάιν ήταν ήδη νεκρή

Οι εικόνες που προέβαλε το Star είναι από τις 11 Μαΐου, την ώρα που οι αστυνομικοί μπαίνουν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, προκειμένου να ερευνήσουν την κλήση που έχουν δεχτεί από τον πιλότο για ληστεία.

 Το πρώτο πράγμα που αντικρίζουν οι αστυνομικοί είναι η κάμερα σπασμένη και πεταμένη κάτω, καθώς και ένα μπουκάλι νερού πεταμένο στο πάτωμα. Όπως φαίνεται στην εικόνα μέσα από τις εικόνες στο σπίτι που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της 20χρονης Καρολάιν, ο συζυγοκτόνος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σκηνικό διάρρηξης.

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι αντίκρυσαν ένα πολύ ακατάστατο σπίτι, το οποίο είχε πεταμένα πολλά πράγματα στο πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο, ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να δείξει ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έψαχναν για χρήματα μέσα στο σπίτι.

Φυσικά, το σκηνικό της ληστείας είχε στηθεί από τον ίδιο τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, ο οποίος θα συνέχιζε να υποστηρίζει το σενάριο της ληστείας επί 37 μέρες, μέχρι να ομολογήσει ότι δολοφόνησε τη σύζυγο και μάνα του παιδιού του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συζυγοκτόνος σκηνοθετούσε την ληστεία επί τουλάχιστον 3 ώρες, ανακατεύοντας πράγματα, πετώντας κορνίζες, μαξιλάρια και βιβλία στο πάτωμα.