γλυκά-νερά-iσχυρές-ενδείξεις-πως-ο-συζυ-929124
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.08.2021 | 13:30

Γλυκά Νερά: Iσχυρές ενδείξεις πως ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό – Τι αλλάζει στα δεδομένα

Σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών μελετούν οι Αρχές, με την υπόθεση να παίρνει, όπως φαίνεται, νέα τροπή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, οι αστυνομικοί μελετούν στοιχείο που μπορεί να οδηγήσουν στη συμπερίληψη άλλου ενός ατόμου στο «κάδρο» της υπόθεσης που σόκαρε το πανελλήνιο.
Όπως σημειώνεται, το στοιχείο αυτό είναι τα απειλητικά τηλεφωνήματα που κατήγγειλε ότι δέχθηκε η «ψυχολόγος» της Καρολάιν Κράουτς, Ελένη Μυλωνοπούλου. Στις κλήσεις αυτές, που γίνονται από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε με τη ζωή της.
«Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει» της έλεγε ο άνδρας στο τηλέφωνο λίγο μετά τις καταθέσεις που είχε δώσει στις Αρχές αναφορικά με τη δολοφονία της νεαρής μητέρας.
Μάλιστα, όταν κυκλοφόρησε στα μέσα πως η κα Μυλωνοπούλου είχε δώσει κατάθεση, την είχε πάρει τηλέφωνο ένα άτομο που γνωρίζει την ίδια αλλά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, το οποίο προσπαθούσε να της αποσπάσει πληροφορίες για τα όσα είπε στην αστυνομία.
Εκείνη την περίοδο, οι Αρχές είχαν ζητήσει από την «ψυχολόγο» να κρατήσει συγκεκριμένη στάση ως προς τον 33χρονου, καθώς τον είχαν βάλει στο «μικροσκόπιο».
Και ο Αναγνωστόπουλος είχε τηλεφωνήσει στη σύμβουλο ψυχικής υγείας για να μάθει τα όσα κατάθεσε, αλλά η ίδια του είπε όλα όσα είναι συνεννοηθεί με τους αστυνομικούς.
Μετά από αυτό, όμως, η κα Μυλωνοπούλου δέχθηκε συνολικά τρία απειλητικά τηλεφωνήματα, με τον άγνωστο που την καλούσε να την απειλεί αλλά να μην ξεκαθαρίζει για ποιο πράγμα.