γλυκά-νερά-δεν-της-άφηνε-ούτε-πέντε-ευ-914781
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.04.2022 | 11:16

Γλυκά Νερά: «Δεν της άφηνε ούτε πέντε ευρώ πάνω της» – Κατάθεση «καταπέλτης»

Στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καταθέτει η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως χειριστικό και περιέγραψε ότι από την πρώτη κιόλας συνεδρία η Καρολάιν της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελα να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι λίγο νωρίτερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε παρουσιάσει τη σχέση τους ιδανική γεμάτη έρωτα, ταξίδια και πάθος.

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια πολλές φορές η Καρολάιν δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές.

Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Ακόμη η μάρτυρες ανέφερε πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της» περιέγραψε η μάρτυρας με τον κατηγορούμενο την παρακολουθεί με προσοχή.