γλυκά-νερά-αυτή-είναι-η-20χρονη-που-δολο-903102
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.05.2021 | 11:55

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της

Σοκ έχει προκαλέσει η αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε σε διώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγούλη 10, με θύμα μία 20χρονη γυναίκα την οποία έπνιξαν αδίστακτοι ληστές, ενώ μέσα στο σπίτι ήταν ο σύζυγος και το 11 μηνών παιδί τους.

Δείτε το ζευγάρι: 

caroline
syzygos

Η 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, στη σοφίτα της μεζονέτας, πλάι στην κούνια του 11 μηνών παιδιού της, ενώ στην κρεβατοκάμαρα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο 32χρονος σύζυγός της. Οι δράστες, επιπλέον, σκότωσαν και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία, δείχνουν ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από ασφυξία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύζυγος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ η γυναίκα που έπεσε θύμα των αδίστακτων ληστών είναι Βρετανίδα φοιτήτρια.

Πώς έγινε η ληστεία
Κίνητρο των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού, ενώ οι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ένα παραθυράκι στο ισόγειο.

Η γυναίκα βρέθηκε μπρούμυτα στη σοφίτα του σπιτιού και πλάι της υπήρχε ένα μαξιλάρι, με το οποίο ενδεχομένως την έπνιξαν οι ληστές. Δίπλα της ήταν το παιδί…

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια επέστρεψε με συγγενείς στα Γλυκά Νερά.

Η αστυνομία εκτιμά ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες το έγκλημα να ήταν στοχευμένο και οι ληστές να είχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο για οικογένεια που είχε χρήματα στο σπίτι.

Εκτιμάται ότι πρόκειται για σεσημασμένους και οι ειδικοί χτενίζουν το σπίτι για DNA και ίχνη, ειδικά στο παραθυράκι από το οποίο μπήκαν μέσα αλλά και εκεί που βρέθηκε κρεμασμένο το σκυλί.

Ο 32χρονος σύζυγος που μίλησε για λίγο στους αστυνομικούς, ανέφερε ότι στις 4.30 τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας.

Μιλούσαν σπαστά ελληνικά, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά.

Γλυκά Νερά δολοφονία: Με μαξιλάρι στραγγάλισαν την 20χρονη - Η ανατριχιαστική περιγραφή του συζύγου της

Οι ληστές βασάνισαν την 20χρονη με καταγωγή από την Αγγλία για να τους πει που βρίσκονται μετρητά και κοσμήματα.

Η συμμορία σκότωσε και το σκυλί της οικογένειας, το οποίο βρέθηκε κρεμασμένο στα κάγκελα της αυλής. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το σκότωσαν για να μην γαυγίσει και τους «προδώσει».

Τι έκλεψαν οι ληστές

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας φαίνεται ότι οι ληστές πήραν από το σπίτι της οικογένειας περίπου 13.000 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά αξίας περίπου 10-15.000 ευρώ. Από τις κινήσεις τους μέσα στο σπίτι φαίνεται ότι πίστευαν ότι μπορούν να πάρουν μεγαλύτερη λεία.

Γλυκά Νερά δολοφονία: Με μαξιλάρι στραγγάλισαν την 20χρονη - Η ανατριχιαστική περιγραφή του συζύγου της

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκονται ακόμα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και προσπαθούν να εντοπίσουν οποιοδήποτε αξιοποιήσιμο στοιχείο.