γκούροβιτς-κινδυνεύει-με-δεκαετή-φυλ-712834
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.12.2019 | 16:58

Γκούροβιτς: Κινδυνεύει με δεκαετή φυλάκιση για ξυλοδαρμό

Κίνδυνο ακόμη και δεκαετούς φυλάκισης αντιμετωπίζει ο Μίλαν Γκούροβιτς. Ο άλλοτε άσος του Περιστερίου και της ΑΕΚ κατηγορείται πως χτύπησε την σύζυγό του και την 16χρονη κόρη τους. Η πρώτη ποινή που επιβλήθηκε στον Σέρβο άλλοτε διεθνή φόργουορντ ήταν να αποχωρήσει από την οικογενειακή τους οικία, αλλά και να του απαγορεύεται ακόμη και η επικοινωνία με την οικογένειά του.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος. «Δεν θέλω να δικαιολογηθώ, αλλά επέστρεψα στο σπίτι μου από το Νόβι Σαντ, όπου είχα πάει να δω την μητέρα μου και η σύζυγός μου αμέσως μου άρχισε να φέρεται υστερικά και μου επιτέθηκε. Με έφτυσε και με χτύπησε. Την απώθησα, όπως και κόρη μας. Η σύζυγός μου έκανε την πεθαμένη και κάλεσε ασθενοφόρο, ενώ δεν είχε χτυπήσει καν. Δεν είχε ούτε μώλωπες», δήλωσε στην Blic ο Γκούροβιτς.

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, η κόρη του διαπιστώθηκε πως είχε έναν τραυματισμό στη μύτη, ενώ η σύζυγός του δεν είχε εμφανή τραύματα, αλλά παραπονιόταν για πόνο στην κοιλιακή χώρα.

Το ζεύγος είναι μαζί για πάνω από δύο δεκαετίες και έχει τέσσερα παιδιά, αλλά οι… κακές γλώσσες λένε πως εσχάτως είχαν πολλές εντάσεις.

Πηγή:www.sport-fm.gr