Γκλέτσος: “Η δήλωσή μου για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε”

Ο Απόστολος Γκλέτσος φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιβόητη δήλωσή του για το… «ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Η συζήτηση ξεκίνησε από τον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος του τόνισε ότι με τα όσα είπε τότε έβαλε ένα λιθαράκι, ώστε τα παιδιά της περιφέρειας που είναι πιο συντηρητική να πάρουν μια ανάσα.

«Όταν έλεγα ότι η δήλωσή μου είναι ιερή, αυτό εννοούσα και γι’ αυτό το έκανα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και όποιος θέλει να ειρωνευτεί, να το χλευάσει ή να κάνει πλάκα, καλώς να ορίσει» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός τόνισε: «Αλλάζει η κοινωνία. Αλλάζει, με άλλες ταχύτητες αλλάζουν τα αστικά κέντρα και με άλλες ταχύτητες η επαρχία. Και οι δύο αλλαγές γίνονται προς το καλύτερο και αφορούν τις νέες γενεές. Το βλέπω από την κόρη μου και από άλλα παιδιά. Νομίζω πως πάμε καλύτερα. Οι άνθρωποι της πόλης είναι περισσότερο προβληματισμένοι και προβληματικοί. Οι άνθρωποι της επαρχίας έχουν αλλού είδους προβλήματα, αλλά είναι πιο ευτυχισμένοι».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΨΑΡΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]