γιώργος-λιάγκας-κατά-αλέξη-τσίπρα-έλ-1129810
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.04.2023 | 14:26

Γιώργος Λιάγκας κατά Αλέξη Τσίπρα: «Έλεος πια!»

Ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη που έδωσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης, αναφερόμενος στην υπόθεση Γεωργούλη μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο κ. Γεωργούλης και ο καθένας έχει το δικαίωμα να κριθεί από τη Δικαιοσύνη και όχι από τα τηλεπαράθυρα».

Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα.

«Ακούστε τώρα κ. Τσίπρα πόσο λάθος είστε. Επιτρέψτε μου τώρα, γιατί εγώ όπως κρίνω τον Μητσοτάκη θα κρίνω και τον Τσίπρα. Για μένα είστε λάθος στη σημερινή τοποθέτηση. Πέσατε κι εσείς στο ολίσθημα της δίκης των τηλεπαραθύρων, δεν έχετε σπουδάσει νομική όπως κάποιοι δικηγόροι που όταν τους συμφέρουν οι εκπομπές βγάζουν λογύδρια. Όταν δεν τους συμφέρουν γιατί κάνουν μια κριτική στον πελάτη τους, βγαίνουν και μιλάνε για δίκες των τηλεπαραθύρων», είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Για μένα κ. Τσίπρα κι εσείς σήμερα διολισθήσατε στο ολίσθημα των τηλεδικών. Αν κάποιος έκανε τηλεδίκη είστε εσείς, ο οποίος διαγράψατε από το κόμμα σας τον κ. Γεωργούλη. Καλά κάνατε, αλλά εσείς πήρατε μια απόφαση, εμείς δεν είχαμε πάρει χαμπάρι. Πήρατε μια απόφαση τελειώνοντάς τον πολιτικά, καλλιτεχνικά, γιατί αν είναι αθώος ο Αλέξης Γεωργούλης πιστεύετε ότι θα μπορέσει ποτέ να επανορθωθεί πολιτικά και καλλιτεχνικά; Ποιος θα τον πάρει σε κόμμα; Ποιος θα του δώσει δουλειά στην τηλεόραση ή το θέατρο; Η κ. θα γίνει βουλευτίνα, εσείς λέτε ότι τον κόψατε και μιλάτε για τηλεδίκη»;

«Και λέτε δεν το ξέρατε, το ήξερε η μάνα του. Δεν είπατε όμως ότι είχατε ακούσει ψιθύρους και τον είχατε φωνάξει. Δηλαδή όλα να τα αλλάζουμε; Έλεος πια σε αυτή τη χώρα. Έχουμε τσαλαπατήσει κάθε είδος λογικής. Αν είναι δυνατόν!», κατέληξε εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.