Γιώργος Κιμούλης: Με αυτό ασχολείται μετά τις καταγγελίες

Ο Γιώργος Κιμούλης ήταν από τα πρώτα ονόματα που είχε απασχολήσει το κίνημα MeToo στην Ελλάδα, καθώς οι ηθοποιοί Ζέτα Δούκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κατερίνα Λέχου, Αιμιλία Υψηλάντη και Τζένη Ιωακειμίδου είχαν καταγγείλει περιστατικά για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία.

Ο ηθοποιός, αρχικά, είχε απειλήσει με νομικές κινήσεις την Ζέτα Δούκα, αλλά από την στιγμή που αυξήθηκε ο αριθμός των καταγγελιών επέλεξε τον δρόμο της σιωπής, καθώς δεν τοποθετήθηκε ποτέ δημόσια για όσα κατηγορείται.

Φτάνοντας στο σήμερα, το 20/20mag.gr αποκάλυψε ότι ο κ. Κιμούλης έχει επιμεληθεί την σκηνοθεσία στην παράσταση «Κάντω Τζαβέλλα – Δραγώι στα χρόνια της Επανάστασης» την οποία επίσημα υπογράφει ο Μενέλαος Τζαβέλλας.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας ήθελαν αρχικά τον τελευταίο να απομακρύνθηκε από τη θέση του σκηνοθέτη και ν’ ανέλαβε μόνος του ο Γιώργος Κιμούλης. Ωστόσο, η υπεύθυνη επικοινωνίας της παράστασης κ. Λεμπέση το διέψευσε λέγοντας: «Ο κύριος Κιμούλης δεν σκηνοθετεί. Τον έχουμε φέρει για να μας δώσει ιδέες για την παράσταση. Δεν σκηνοθετεί. Υπογράφει ο κ. Τζαβέλλας», ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε πρόβλημα με αυτό ο κ. Τζαβέλλας αφού «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι η ιστορία του θεάτρου!».

Τέλος, η κ. Λεμπέση για την εμπλοκή του κ. Κιμούλη στην παράσταση τόνισε ότι: «Ο Γιώργος ο Κιμούλης έχει καλεστεί από εμένα και τη μητέρα μου και από κανέναν άλλον, για να μας δώσει τα φώτα του. Όπως καλείται κάθε χρόνο ο Γιώργος Κιμούλης σε όποια παραγωγή έχουμε κάνει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει διαγραφεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, καθώς η υπόθεσή του έχει μεταφερθεί προς εξέταση για τον Σεπτέμβριο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, METOO


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]