γιώργος-γιαννιάς-δεν-τελείωσα-το-σχολ-644035
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.06.2019 | 11:37

Γιώργος Γιαννιάς: Δεν τελείωσα το σχολείο, το λέω για πρώτη φορά

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εποχή που μαζί με τον πατέρα του γυρνούσαν από δισκογραφική σε δισκογραφική με ένα demo στο χέρι ελπίζοντας να τον ακούσει κάποιος παραγωγός ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως δεν τελείωσε το σχολείο.

«Στα 16 μου ξεκίνησα το τραγούδι. Το πρωί πήγαινα σχολείο και το βράδυ τραγουδούσα. Στο σχολείο δεν ήμουν και… διάνοια, οι καθηγητές με υποστήριζαν γιατί ήταν από το χωριό του μπαμπά μου. Τελικά με κέρδισε το τραγούδι. Τραγούδησα έξι μήνες στη Ρόδο και μετά με τον μπαμπά πόρτα πόρτα Αθήνα με ένα demo. Έχω ακούσει αρκετά “όχι”, ήταν πολύ δύσκολα.

Αλλά τελικά μέσω ενός φίλου μουσικού Ροδίτη στάλθηκε το cd μου σε έναν μαέστρο, ο οποίος το έβαλε στον Αντύπα και ο Αντύπας με πήγε στη δισκογραφική και υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο. Το σχολείο δεν το τελείωσα. Άφησα στη μέση το λύκειο και είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό, αλλά δεν ντρέπομαι γι’ αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιαννιάς.