γιατί-η-αννα-φόνσου-έδιωξε-τον-γιώργο-μ-114208
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.05.2016 | 12:56

Γιατί η Αννα Φόνσου έδιωξε τον Γιώργο Μαρίνο από το «σπίτι του ηθοποιού»

Η Άννα Φόνσου σε συνέντευξή της σχολίασε την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην ελληνική τηλεόραση,  την παραγωγή του Your Face Sounds Familiar και εξήγησε γιατί έδιωξε τον μεγάλο ηθοποιό Γιώργο Μαρίνο από «Το Σπίτι Του Ηθοποιού».

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο YouWeekly και σχολίασε για τη Ρούλα και το Bravo:

«Η Ρούλα ξέρει καλά την δουλειά και μπορεί η επιστροφή της να είναι για καλό. Ξέρεις τι θα ήθελα για την Ρούλα; Να μην έβγαινε πια στην τηλεόραση. Να ανοίξει μια σχολή και να μαθαίνει σε κόσμο να παρουσιάζει, θα πήγαινα κι εγώ», δηλώνει η γνωστή ηθοποιός.

Θεωρεί πως ήταν λάθος της παραγωγής του Your Face Sounds Familiar που δεν της πρότειναν να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show: «Δέκα χρόνια είμαι πρόεδρος στις εισαγωγικές εξετάσεις των ηθοποιών, έχω σπουδάσει χορό και τραγούδι και έχω τελειώσει και την σχολή Ροντήρη… Τι άλλο θέλεις;».

Όσον αφορά στον Γιώργο Μαρίνο, που πολλά έχουν ακουστεί για την απομάκρυνσή του από το «Σπίτι του ηθοποιού», η Φόνσου ξεκαθαρίζει: «Δεν αποφάσισε εκείνος, εγώ του είπα να φύγει. Ο Γιώργος έχει λεφτά και εδώ μένουν άνθρωποι που δεν έχουν».