Γιατί δεν πρέπει να προσπερνάς ποτέ από τη ΛΕΑ (βίντεο)

Όταν θέλεις να προσπεράσεις κάποιον στο δρόμο, πρέπει αυτός να το ξέρει κι εσύ να αφήνεις πάντα ένα περιθώριο ώστε να μπορείς να αντιδράσεις αν κάτι στραβώσει.
Ο/η οδηγός του κόκκινου Nissan Micra στο video έκανε ακριβώς τα αντίθετα. Προσπέρασε από δεξιά, από το έρεισμα του δρόμου, όπου το φορτηγό δεν τον περίμενε. Και με μεγάλη διαφορά ταχύτητας, οπότε, όταν το φορτηγό έκανε αν αγνοία του δεξιά για να βοηθήσει αυτόν που το προσπερνούσε κανονικά, ο οδηγός του Micra δεν προλάβαινε να φρενάρει, βγήκε στο χώμα κι έχασε τον έλεγχο με τραγικά αποτελέσματα.
To Nissan έκανε τετακέ, βγήκε από το δρόμο, χτύπησε στα δέντρα, τουμπάρισε και ξαναβρέθηκε στο δρόμο ανάποδα, με τη σκεπή. Ευτυχώς που δεν έπεσε πάνω του και το αυτοκίνητο με την κάμερα…
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο οδηγός του Micra έκανε κόντρες με το ασημί αυτοκίνητο αριστερά. Ούτε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Πιθανώς να βρισκόταν σε κάποια μεγάλη ανάγκη, αλλά και πάλι το να οδηγεί με αυτό τον τρόπο δεν βοήθησε…
Ας ελπίσουμε ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ότι το πάθημά του, τού έγινε μάθημα.

Πηγή: RoadCams/drive.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΡΟΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ, ΛΕΑ, ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!