γιατί-αποκλείστηκαν-από-τα-mad-awards-light-και-snik-1150842
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.03.2023 | 23:31

Γιατί αποκλείστηκαν από τα Mad Awards Light και Snik

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει ο άγριος καυγάς που είχε γίνει ανάμεσα στον Snik και τον Light στα περσινά Mad Video Awards. Τότε, οι δυο τράπερ τότε, τοποθετήθηκαν μέσω των social media και μετά από την προβολή των επίμαχων βίντεο που είχαν διαρρεύσει και είχαν προκαλέσει αρνητικά σχόλια προς τα πρόσωπά τους.

Αρχικά, ο Light με ανάρτηση στο Instagram, θεώρησε άκρως σημαντικό να τονίσει ότι δεν ξεκίνησε εκείνος τον καυγά και ανέφερε ότι «μην συνεχίζετε να αναπαράγετε ψευδείς πληροφορίες. Πως εγώ δηλαδή ξεκίνησα τον καβγά». Επίσης, προέτρεψε το κοινό να δει τα επίμαχα βίντεο για να «αθωωθεί» και ζήτησε συγγνώμη συγκεκριμένα από την Έλενα Παπαρίζου.

Αντιθέτως όμως, ο Snik δήλωσε αμετανόητος σε story που έκανε στο Instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Breakfast@Star» του Star Channel από τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα, στα επερχόμενα MAD Awards, οι δυο τράπερς αποκλείστηκαν εξαιτίας του άγριου αυτού καυγά που είχαν.

Στο ίδιο ρεπορτάζ ο Μαρίνος Βυθούλκας αναφέρθηκε και στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα κάνει το comeback της στη σκηνή των μουσικών βραβείων, μετά τη γέννηση του παιδιού της, καθώς εκκρεμεί και μία περιοδεία στο εξωτερικό το ίδιο διάστημα.

Τέλος, ο δημοσιογράφος επεσήμανε πως στη φετινή, επετειακή διοργάνωση των MAD VMA ο Θέμης Γεωργαντάς θα είναι ο μοναδικός παρουσιαστής και δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της η Κόνι Μεταξά, όπως γινόταν τα τελευταία τρία χρόνια.