γιάννης-πλούταρχος-ρύθμισε-τα-χρέη-το-144204
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.11.2018 | 07:45

Γιάννης Πλούταρχος: Ρύθμισε τα χρέη του με την εφορία

Ο Γιάννης Πλούταρχος μετά από πολυετή δικαστικό αγώνα κατάφερε από τα τέλη Οκτώβρη να μπει σε τροχιά αποπληρωμής των χρεών του μετά από τη ρύθμιση που πραγματοποίησε με την εφορία, αναφορικά με τα υπέρογκα χρέη του, ύψους 7.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας, ο γνωστός τραγουδιστής, που κατηγορείται για χρέη προς το Δημόσιο, υποστήριξε μέσω της συνηγόρου του, ότι αποπληρώνει κανονικά τις οφειλές του. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε αρχικά καταβάλει το συνολικό το ποσό των 60.000 ευρώ από τα 120.000 ευρώ, ωστόσο έχασε τη ρύθμιση. Τελικά, όπως αναφέρθηκε στο ακροατήριο, κατόρθωσε να προχωρήσει από τα τέλη Οκτώβρη σε νέα, αφού έχει και άλλες οφειλές, και συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τις οφειλές του, αφού έχει ήδη καταβάλει την πρώτη δόση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή της ποινικής δίωξης σε βάρος του, δίνοντάς ρητή δικάσιμο για να ελέγξουν την πορεία της υπόθεσης. Στον Γιάννη Πλούταρχο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ το 2013 επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ.