γιάννης-παπαμιχαήλ-μέχρι-και-τη-σελί-520818
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.05.2021 | 10:51

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Μέχρι και τη σελίδα της μάνας μου διαλύσανε!»

Έτσι αποχαιρέτησε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον Τάκη Βουγιουκλάκη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, γιος της αείμνηστης ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη, με μια οργισμένη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, καταγγέλλει ότι κάποιοι του έχουν κλέψει προσωπικά αρχεία και δεδομένα από τους υπολογιστές του.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα κινηθεί νομικά, καθώς καταγγέλει δημόσια ότι «χακάρονται» κατ’ εξακολούθηση τα προσωπικά του δεδομένα!

Μάλιστα, αυτό πρέπει να συμβαίνει κάποιο διάστημα, καθώς ο Γιάννης είναι ιδιαίτερα οργισμένος και έτοιμος μαζί με τους δικηγόρους του να στραφεί στη δικαιοσύνη. Διαβάστε και δείτε την ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ: «Λοιπόν, κάποιοι ξυπνάμε πρωί γιατί έχουμε και δουλειές. Κάποιοι άλλοι, εξακολουθούν να μου κλέβουν όλα τα δεδομένα από υπολογιστές, κινητά, laptop, iPad και είναι και τόσο βλάκες, αυτοί βέβαια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, και μου αφήνουν ατράνταχτα στοιχεία, και με κάνουν και πλάκα τα ζώα. Γελάνε και οι γάτες μου!! Σύντομα, λοιπόν, με όλη την ομάδα των δικηγόρων μου θα πάω ένα τεράστιο φάκελο στην εισαγγελέα και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Κανένα ελαφρυντικό. Θα γονατίσουν».

«Θα δουν πώς χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί. Πραγματικά, πρέπει κάποιος να είναι που μ… να σκεφτεί οτι μπορεί να τα βάλει μαζί μου. Σύντομα τα ονόματα θα τα ακούσετε, ακόμα και τώρα που γράφω, με χακάρουν! Θράσος! Είμαι σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτό το κείμενο, αλλά το έχω είδη στείλει εκεί που πρέπει. ΑΝΤΕ Γεια. Σταματα β… να σβήνεις ό,τι γράφω. Σύντομα η συνέχεια. Άντε πια σιχάματα. Οι άνθρωποι μέχρι και τη σελίδα της μάνας μου διαλύσανε!! Ρε θα πω ΟΝΟΜΑΤA, σταμάτα ρε νούμερο».