γιάννης-αντετοκούνμπο-aυτό-θα-κάνω-αν-965922
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.11.2021 | 10:56

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Aυτό θα κάνω αν μείνω… ταπί!» (βίντεο)

Όρεξη για πλάκα είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου μετά το άνετο πέρασμα των Μπακς από την έδρα των Πέισερς.

ΟΈλληνας σταρ του NBA είχε μαζί του τις μπασκετικές του κάρτες κι ανέφερε με χιούμορ πως αν ποτέ φτάσει στο σημείο χρεοκοπίας, υπάρχει εναλλακτικό πλάνο και αυτό θα είναι να πουλήσει τις κάρτες.

“Αυτή είναι η κάρτα με τον BP, θα την υπογράψει μία μέρα και κοστίζει πολλά. Και αυτή είναι η κάρτα του Ντόντε. Αν ποτέ χρεοκοπήσω θα τις πουλήσω. Έτσι για να έχω ένα εναλλακτικό πλάνο. Οι γονείς σου δεν σου έλεγαν πάντα να έχεις εναλλακτικό πλάνο; Εμένα αυτό είναι το εναλλακτικό μου πλάνο”, δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Στα τελευταία ματς παίζουμε πολύ καλή άμυνα, είμαστε πιο σκληροί και στην επίθεση κυκλοφορούμε καλά την μπάλα. Παίζουμε καλά τώρα, χτίζουμε καλές συνήθειες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ώστε το Μάιο ή τον Ιούνιο να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μας», ανέφερε για τη νίκη στην Ιντιανάπολις.

Τέλος, σχολίασε τη συμφωνία των Μπακς με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς. «Ο Μπρουκ είναι μεγάλο κομμάτι σε αυτό που κάνουμε και ανυπομονούμε να τον έχουμε ξανά μαζί μας. Η προσθήκη ενός ακόμη ψηλού σίγουρα θα μας βοηθήσει, γιατί είναι μεγάλο το βάρος να είμαστε εγώ και ο Πόρτις οι μόνοι ψηλοί στην ομάδα».