η-γιάννα-αγγελοπούλου-περιγράφει-την-425846
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.05.2018 | 17:33

Η Γιάννα Αγγελοπούλου περιγράφει την επίσκεψη του Καρόλου στο σπίτι της

Την Τετάρτη το βράδυ ο Προκόπης Παυλόπουλος παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Φυσικά, εκεί, το παρών έδωσε και η Γιάννα Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της Θόδωρο, οι οποίοι διατηρούν φιλικές σχέσεις με το πριγκιπικό ζεύγος.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Γιάννα Αγγελοπούλου, η μοναδική ιδιωτική επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο πλαίσιο της επίσημης τριήμερης επίσκεψής τους στη χώρα μας ήταν στο σπίτι της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου στη Φιλοθέη.

Η ίδια η Γιάννα Αγγελοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, άλλωστε, πολύ γλαφυρά αποκάλυψε τα πάντα:

«Στον γάμο του Γουίλιαμ, που ήταν διάδοχος έπρεπε να κάνουν πολλά πράγματα», ακούγεται να λέει η Γιάννα Αγγελοπούλου. Ο άνθρωπος που τραβά το βίντεο την ρωτά: «Σ’ έχουν καλέσει στο γάμο;» με την κυρία Αγγελοπούλου να απαντά γελώντας «Εκεί δεν είμαστε, είμαστε αλλού» και να συμπληρώνει όλο νόημα «εεε δεν μπορώ να στα πω κι όλα!».

Στη συνέχεια ακούγεται να λέει:«Ήρθαν σπίτι μας απόψε κι ήπιαμε τσάι. Μετά τις επισκέψεις μου λέει ‘’το βράδυ δεν θα μπορώ να σε δω, μπαίνουμε, τρώμε και φεύγουμε’’. Και δεν θα δει κανέναν! Αλλά τα είπαμε στο σπίτι».

Στη συνέχεια τη ρωτάνε: «Ηρθες από το Λονδίνο και φεύγεις πάλι;» με την κυρία Αγγελοπούλου να απαντά: «Ηρθα από το Λονδίνο, ναι. Και θα ξαναφύγω, ναι. Εντάξει δεν μπορούσα να μην είμαι εδώ τώρα, εντάξει».

«Τι έλεγε πώς του φάνηκε η Ελλάδα», την ρωτάνε στη συνέχεια και εκείνη απαντά: «Είναι πολύ excited».

Οταν την ρώτησαν τι είπε για τους Έλληνες πολιτικούς εκείνη απάντησε «Αυτό δεν μπορώ να το πω. Πάντως προβληματίζεται για πολλά πράγματα γενικώς».

Να σημειωθεί ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου φορούσε και την καρφίτσα που της χάρισε ο πρίγκιπας κατά την χθεσινή του επίσκεψη στο σπίτι της λέγοντας «λίγοι την έχουν αυτήν».