γιαμαρέλλου-για-συνωστισμό-στα-μμμ-π-810746
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.09.2020 | 17:54

Γιαμαρέλλου για συνωστισμό στα ΜΜΜ: «Πηγαίνετε με τα πόδια»

Λύση στο πρόβλημα του συνωστισμού φαίνεται να βρήκε η λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορωναϊό, Ελένη Γιαμαρέλλου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ, η κα. Γιαμαρέλλου αναγνώρισε το πρόβλημα συμφόρησης στο Μετρό και τα λεωφορεία, αλλά είπε πως παρά τη λήψη μέτρων, αυτά ποτέ δεν είναι αρκετά.

«Αν μπορείτε, μη μπείτε στα λεωφορεία. Το πήγαμε 8 το πρωί, 9 το πρωί, μοιράστηκαν οι επιβάτες, πάντα οι ανάγκες δεν φτάνουν. Αν μπορείς, περπάτα. Πήγαινε με τα πόδια, γύρισε με τα πόδια. Είναι μια καλή άσκηση αυτή» ανέφερε χαρακτηριστικά η λοιμωξιολόγος.

Σε επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου, που σχολίασε ότι οι εικόνες συνωστισμού είναι καθημερινές, η κα. Γιαμαρέλλου αναφέρθηκε στην ανάγκη χρήσης αντισηπτικού πριν και μετά τη χρήση των ΜΜΜ, χωρίς να κάνει ωστόσο οποιαδήποτε αναφορά στην ανάγκη για περισσότερα δρομολόγια.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Γιαμαρέλλου που συμμετέχει στην Επιτροπή των 26 ειδικών του Υπουργείου Υγείας, έχει εκφράσει την άποψη ότι με τη Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδεται ο ιός.