για-ανεξήγητο-λόγο-πάτησε-φρένο-ο-mad-clip-σύ-937785
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.09.2021 | 19:22

Για ανεξήγητο λόγο πάτησε φρένο ο Mad Clip σύμφωνα με πραγματογνώμονα

Τα αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στον θάνατο του τράπερ Mad Clip, ερευνούν οι αρχές. Σύμφωνα με το πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μανδιά, ο λόγος που πάτησε το φρένο ο τραγουδιστής είναι ανεξήγητος.

Ο κ. Μάδιας με δηλώσεις που έκανε απέκλεισε την περίπτωση εμποδίου ή άλλου οχήματος, ενώ το αυτοκίνητο, βάσει των εκτιμήσεων, είχε αναπτύξει ταχύτητα 150 χιλιομέτρων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

“Λόγω της φερόμενης υπερβολικής ταχύτητας, η Porsche πάνω στην καμπύλη της δεξιάς στροφής έπρεπε να φύγει δεξιόστροφα, με τον κώλο δεξιά. Αντίθετα, όμως, μόλις ολοκλήρωσε το καμπυλόγραμμο τόξο της στροφής, το αυτοκίνητο, όλως παραδόξως, έφυγε μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά, αριστερόστροφα. Αυτό είναι το παράξενο της υπόθεσης”, ενώ πρόσθεσε “Για να κινηθεί έτσι το αυτοκίνητο και να εκτραπεί με αυτόν τον μηχανισμό που εξετράπη, ένα μπορεί να πάει στο μυαλό μου, ότι πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο, χωρίς να υπάρχει κανένα άλλο εμπόδιο, ούτε το Audi, ούτε κανένα άλλο όχημα”.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν το δυστύχημα, παίρνοντας καταθέσεις και παρακολουθώντας οπτικό υλικό που θα μπορούσε να βγάλει κάποια πληροφορία.

Επιπλέον, όσον αφορά το Audi R8 που είχε δει η αστυνομία να κινείται εκείνη την ώρα στην περιοχή, ο οδηγός του πήγε αυτοβούλως στο τμήμα και δήλωσε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και μάλιστα ότι κράτησε απόσταση για να μη υπάρξει πρόβλημα. Ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος κράτησης του και αφέθηκε ελεύθερος.