γεωργιάδης-πάντα-ανοιχτό-το-ζήτημα-εξ-878813
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.03.2021 | 06:45

Γεωργιάδης: Πάντα ανοιχτό το ζήτημα εξεταστικής για το ’15

Γεωργιάδης: Πάντα ανοιχτό το ζήτημα εξεταστικής για το ’15

Ανοιχτό παραμένει για την κυβέρνηση το ζήτημα σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το πρώτο εξάμηνο του 2015, σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη Βουλή.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνου Χήτα που ζήτησε ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση.

«Όταν κάποιος, κύριε Γεωργιάδη, κατηγορεί κάποιον για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, ή ότι χάθηκαν τα λεφτά αυτά ή ότι έκλεψαν τα λεφτά αυτά, ή ότι με κάποιον τρόπο εξαφανίστηκαν τα λεφτά αυτά, χρήματα του ελληνικού λαού, αλλά δεν προχωράει στο να βρεθούν οι ένοχοι, ποια είναι η μοναδική λέξη που έρχεται στο δικό σας μυαλό, κύριοι της κυβέρνησης και κύριε Γεωργιάδη; Εμάς είναι μία η λέξη και αυτή είναι η συγκάλυψη», ανέφερε ο κ. Χήτας.

Απάντηση Αδώνιδος Γεωργιάδη

«Στην κατάλληλη ώρα θα γίνει. Και ποτέ δεν είπε η Νέα Δημοκρατία ότι δεν θα γίνει. Εν μέσω πανδημίας, καραντίνας και lockdown δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Ούτως ή άλλως, αυτές οι ποινικές υποθέσεις έχουν παραγραφεί προ πολλού. ‘Αρα, δεν μας δεσμεύει ο χρόνος».