γεωργία-μπίκα-η-πρώτη-αντίδραση-μετά-τ-982401
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.05.2022 | 09:13

Γεωργία Μπίκα: Η πρώτη αντίδραση μετά το πόρισμα της εισαγγελέως

Αδικημένη και πληγωμένη αισθάνεται από το πόρισμα της εισαγγελέως η Γεωργία Μπίκα, που είχε καταγγείλει τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η εισαγγελέας θεωρεί προϊόν φαντασίας την καταγγελία για τον βιασμό που έκανε η 24χρονη και όπως περιγράφεται στο πόρισμα: «προέκυψε περίτρανα και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα όσα κατέθεσε σχετικά με τον υποτιθέμενο βιασμό αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

Η Γεωργία Μπίκα μίλησε στο zougla.gr στον απόηχο του εισαγγελικού πορίσματος και στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο T-live, η νεαρή περιγράφει τα συναισθήματά της.

«Αισθάνομαι αδικημένη, πληγωμένη. Τα συναισθήματά λύπης και απογοήτευσης με έχουν καταβάλει και πάνω που προσπαθούσα να βρω λίγο τον εαυτό μου και να συνεχίσω την πορεία της ζωής μου με την αλήθεια μου, βγαίνει μια πρόταση που δεν με τιμά και έχει καταβάλει την αξιοπρέπειά μου και την ηθική μου» λέει αρχικά η Γεωργία Μπίκα.

«Πώς γίνεται ένα συμβάν να είναι εσκεμμένο από τη στιγμή που αφού γίνει, γίνεται άμεσα καταγγελία; Εγώ ήμουν μόνη μου. Εγώ πάω πάντα με την ηθική, την αξιοπρέπεια, την ηθική, τη λογική μου και δε μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος επειδή… Εγώ από τα 14 μου δουλεύω, δεν ήθελα να επιβαρύνω την οικογένειά μου. Ζω μόνη μου, έτσι έχω μεγαλώσει, να είμαι ανεξάρτητη» συνεχίζει.

Στη συνέχεια η 24χρονη περιέγραψε και πάλι τη νύχτα του καταγγελλόμενου βιασμού της: ««Ανοίγει το ασανσέρ και έξω από αυτό ήταν τρία άτομα. Ήμουν πάρα πολύ ζαλισμένη και με όση δύναμη είχα τους έλεγα ότι έχω δωμάτιο και το ψάχνω γιατί επέμεναν να κοιμηθώ στο δωμάτιό τους. Ένιωθα το σώμα μου να με εγκαταλείπει. Εκείνοι με οδηγούσαν κάπου που ήθελαν, ανοίγουν με την κάρτα τους ένα δωμάτιο και εκεί έσβησαν όλα. Αυτός ο υπάλληλος που λένε δεν ήρθε ποτέ πάνω, δεν είχα καμία συνομιλία μαζί του. Δεν επέστρεψα ποτέ στη σουίτα. Το πρωί που ξύπνησα, φόραγα το φόρεμά μου από τη μέση και πάνω και το εσώρουχό μου ήταν πεταμένο στο πάτωμα. Έχω πάθει ένα σοκ γιατί βλέπω κάτω και πεταμένα αντρικά ρούχα και δεν μπορούσα να θυμηθώ τίποτα. Άρχισα να φωνάζω γιατί δεν ήξερα τι να κάνω»

«Όλον αυτόν τον καιρό δεν έχω βάλει φόρεμα, βγαίνω έξω και φοβάμαι να περιποιηθώ. Αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ένα μικρό κορίτσι και όχι γυναίκα γιατί φοβάμαι μη με πειράξει κάποιος. Βλέπω βίντεο από παλιά στο κινητό μου που ήμουν χαρούμενη και γελούσα. Έχω ξεχάσει πως ήμουν. Ψάχνω βίντεο για να ακούσω το γέλιο μου, να δω πως ήμουν χαρούμενη» καταλήγει συγκινημένη η Γεωργία Μπίκα.