γέννησε-κρυφά-η-έλενα-παπαρίζου-908566
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.09.2021 | 09:17

Γέννησε κρυφά η Έλενα Παπαρίζου;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κυκλοφορήσει έντονα φήμες που θέλουν την Έλενα Παπαρίζου να περιμένει το πρώτο της παιδάκι, με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τρυφερές τους στιγμές στη μέση του δρόμου). Ωστόσο μετά το χθεσινό 19/9 επεισόδιο του The Voice το διαδίκτυο πιστεύει πως έχει γίνει ήδη μανούλα και μάλιστα σε δίδυμα αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβετε κι εσείς τι έγινε…

Ένας από τους διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού ονομαζόταν Μανώλης Καψαλάκης. Όταν βγήκε στην σκηνή τραγούδησε το τραγούδι του Ρέμου, “Δυο ψέματα”, καταφέρνοντας να μαγέψει την κριτική επιτροπή.

Η ατάκα της Έλενας Παπαρίζου στον διαγωνιζόμενο του The Voice που φούντωσε τις φήμες

Αφού τελείωσε το τραγούδι οι κριτές σχολίασαν την εμφάνισή τους με την Έλενα Παπαρίζου να κάνει τον εξής διάλογο μαζί του:

Έλενα: Θύμισε μου το μικρό σου όνομα πάλι.

Διαγωνιζόμενος: Μανώλης.

Έλενα: Μανώλη, συγγνώμη εγώ κόλλησα στο “Καψαλάκης” επειδή ο άντρας μου είναι Καψάλης και τα μωρά μας τα φωνάζουμε καψαλάκια και κάπως έτσι κόλλησα εγώ τώρα (γέλια).

Η ατάκα αυτή όπως καταλαβαίνετε άναψε αρκετές φωτιές στους τηλεθεατές και συνάμα χρήστες του διαδικτύου που σε δευτερόλεπτα γέμισαν την πλατφόρμα του Twitter με ερωτήσεις τύπου “πότε γέννησε η Έλενα Παπαρίζου”.