γέννησε-η-πιο-διάσημη-ελληνίδα-πορνοσ-1135387
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.02.2023 | 23:53

Γέννησε η πιο διάσημη ελληνίδα πορνοστάρ

Ένα υγιέστατο μωρό έφερε στον κόσμο η γνωστή πορνοστάρ Ίνα Ινάκι.

Ο σύντροφός της, Τεό Γκεοργκίεφ, που έχει συμπρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες δίπλα της, ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης τους

Το ζευγάρι έχει τα τελευταία χρόνια τη δική του εταιρεία παραγωγής αισθησιακών βίντεο και ταινιών.

Ο σύντροφος της Ίνας δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook με το δωμάτιο του μωρού, σε ροζ αποχρώσεις και γεμάτο με ροζ μπαλόνια.

Ποια είναι η Ινα

Η Ινα έχει πάρει διεθνή βραβεία ως πορνοστάρ, με το πρώτο να είναι το 2016 ως η καλύτερη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών στην Ευρώπη και το 2017 ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη πορνοστάρ στον κόσμο!

Από εκεί και πέρα ακολούθησαν και άλλα βραβεία ως πρωταγωνίστρια και από το 2018 ως παραγωγός της ελληνικής εταιρίας porno Sugar Babes.

H Ινα μαζί με τον σύζυγό της εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν ανοίξει τη δική τους εταιρία παραγωγής πορνό Sugar Babes. Για χρόνια ήταν πρωταγωνιστικό δίδυμο σε ερωτικές ταινίες και αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο φτιάχνοντας δική τους εταιρία με ταινίες.

Είναι ζευγάρι εδώ και 17 χρόνια. Φτωχά παιδιά και οι δύο, σερβιτόρα η Ινα και βενζινάς ο Τεό, ερωτεύτηκαν και ύστερα από κάποια χρόνια ασχολήθηκαν με τον χώρο των ερωτικών ταινιών.

Τον περασμένο Αύγουστο, ανήμερα των γενεθλίων της, η Ινα βίωσε μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της, καθώς παντρεύτηκε τον σύντροφό της, και πλέον περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Αναφορικά με το μέλλον της καυτής πρωταγωνίστριας στις ερωτικές ταινίες, προς το παρόν θα αφιερωθεί στο παιδάκι της, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στην… ενεργό δράση, προσφέροντας καυτές στιγμές στους χιλιάδες θαυμαστές της!